Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-off final serisinde Halkbank karşısında 2-1 önde olan Arkasspor, 29 Nisan Pazartesi günü İzmir'de serinin 4. maçına çıkacak.
Mavi-beyazlılar, Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi kazandığı takdirde Türkiye şampiyonu olacak.
Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, seyirci desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan İzmirlileri bir kez daha yanımızda görmek istiyoruz. Halkbank karşısında alacağımız galibiyet bize Türkiye Ligi kupasını getirecek" diye konuştu.
Karşılaşmayı konuk ekibin kazanması durumunda 5. ve son maç 1 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. - İZMİR
Son Dakika › Spor › Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?