Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçları Sona Erdi

Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçları Sona Erdi

Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında oynanan 8 kadın ve 8 erkek hokey takımının mücadele ettiği 2017-2018 Sezonu Kadınlar – Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1.

28.04.2018 09:55

Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında oynanan 8 kadın ve 8 erkek hokey takımının mücadele ettiği 2017-2018 Sezonu Kadınlar – Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap maçları sona erdiğini açıklayan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan birinci etabın büyük bir heyecan ve çekişme içerisinde geçtiğini ifade ederek, ikinci etabın 7-13 Mayıs tarihleri arasında oynanacağını ifade etti.

21-27 Nisan tarihleri arasında Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında oynanan Kadınlar – Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap maçlarında Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek takımları liglerinin ilk sırasında yer aldı.Toplam iki etapta oynanacak ve ilk iki sıraya giren takımların 2019'da Avrupa Kulüpler Şampiyonasına gideceği Açık Alan Hokeyi Süper Ligi ile ilgili bir açıklama yapan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, "21 Nisan'da başlayan 8 Kadın – 8 Erkek takımının mücadele ettiği Açık Alan Hokeyi Süper Ligimizin ilk etabını tamamlamış bulunuyoruz. Açık Alan Hokeyi, branşımızın olimpik kısmı. Açık Alan Süper Ligimiz ise Türk Hokeyinin en üst ligi konumundadır. 21-27 Nisan tarihleri arasında oynanan Süper Ligimizde kalite yönünden izleyenlere seyir zevki sunan ve oldukça heyecanlandıran bir organizasyondur" dedi.

Süper Lig'in ilk etabı hakkında bilgi veren Karakan, "Gaziantep Polisgücü Erkek ve Kadın takımları Süper Lig'de oynadıkları tüm maçları kazanarak ilk etabı lider olarak tamamladılar. Süper Lig'de oldukça üst düzey mücadeleler izledik. İnanıyorum ki Ligimizin ikinci etabında da aynı heyecan fırtınası devam edecek. Şimdiden tüm kulüplerimize ikinci etapta başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kadınlar – Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Lig 2. Etap maçları 7-13 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Açık Alan Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement