Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'a maliyeti ortaya çıktı: Yıldız futbolcu toplam 2.5 milyon euro kazanacak - Son Dakika
Spor

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'a maliyeti ortaya çıktı: Yıldız futbolcu toplam 2.5 milyon euro kazanacak

Büyük bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanan Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, Mario Balotelli'yi İstanbul'a getirdi. İtalyan yıldızın kısa süre içinde resmen açıklanması beklenirken, sözleşmenin ayrıntıları da netleşti. Mavi Şimşekler'in, Balotelli'ye 3 yıllık anlaşma imzalayacağı ve 30 yaşındaki futbolcunun bonuslarla birlikte yaklaşık 2.5 milyon euro kazanacağı öğrenildi.

07.07.2021 17:13  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, Younes Belhanda ve Britt Assombalonga transferinin ardından bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Resmi imzayı atan dünyaca ünlü futbolcu Balotelli'nin sözleşmesine dair detaylar belli oldu.

HAFTA SONU ADANA'YA GEÇECEK

Ajansspor'un haberine göre; Mavi-lacivertliler, Balotelli'ye yaklaşık 2 milyon euro, bonuslarla beraber 2.5 milyon euro ödeyecek. Şu anda İstanbul'da olan Balotelli'nin hafta sonunda ise Adana'ya gitmesi planlanıyor.

Mario Balotelli\'nin Adana Demirspor\'a maliyeti ortaya çıktı: Yıldız futbolcu toplam 2.5 milyon euro kazanacak

Son Dakika Spor Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'a maliyeti ortaya çıktı: Yıldız futbolcu toplam 2.5 milyon euro kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veli B.: Paraları saçacağınıza Adana için hayırlı bişey yapın 13 6 Yanıtla

Advertisement