Adanaspor Kasımpaşa'ya Bileniyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor Kasımpaşa'ya Bileniyor

Adanaspor Kasımpaşa\'ya Bileniyor

Bank Asya 1.Lig Play-off final maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adanaspor, rakibini yenerek Spor Toto Süper Lig yükselmek istiyor.

25.05.2012 15:20

Bank Asya 1. Lig Play-off final maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adanaspor, rakibini yenerek Spor Toto Süper Lig yükselmek istiyor.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde Ankara'da Ankaragücü Tesisleri'nde sürdüren turuncu-beyazlılarda, futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekiyor. Antrenmanda sakatlanan ve bu nedenle de Çaykur Rizespor ile oynanan rövanş karşılaşmasında takımdaki yerini alamayan Burak Çalık'ın durumu belirsizliğini korurken, ağrıları bulunan Marc Kibong Mbamba ile İzzet Yıldırım da takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Oldukça çekişmeli geçen idmanı, bir grup taraftar da takip etti. Yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek veren taraftarlar, antrenmanın son bölümüne yetiştikleri için takım otobüsünün yolunu kesip, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyen turuncu-beyazlı taraftarlara futbolcular da 'şampiyonluk' sözü verdi. Bu arada 27 Mayıs Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan final maçı için Adana'dan da taraftarlar için ücretsiz otobüs kaldırılacağı, kayıtların da devam ettiği bildirildi.

Öte yandan, oynadıkları futbol ile öne çıkan ve Adanaspor'un finale kalmasında önemli paya sahip olan Ayhan Tuna Üzümcü ile Adnan Güngör, gazetecilere açıklamalarda bulunarak, Adanaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak final karşılaşmasının, her iki takım açısından da zorlu geçeceğini vurguladı. Üzümcü, Şampiyonluk Kupası'nı Adana'ya getirmek istediklerini dile getirirken, Adnan Güngör ise, "Birbirinden zorlu maçların ardından adımızı finale yazdırdık. Adanaspor taraftarının 5 Ocak Stadı'nda oluşturduğu ambiyansı burada da yaşatacaklarına eminim. İnşallah maç sonunda coşkuyu beraberce yaşarız. Süper Lig ve Şampiyonluk Kupası Adanaspor'un olacak" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Kasımpaşa'ya Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement