Adanaspor Sıkı Çalışıyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor Sıkı Çalışıyor

Adanaspor Sıkı Çalışıyor

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Adanaspor'da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor.

03.01.2012 13:40

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Yeni transferler takımla birlikte çalışmalara başlarken, futbolcuların antrenmanlardaki performansıysa teknik heyeti lig öncesinde umutlandırıyor.

'Devre Arası Kampı'nı kendi tesislerinde yapan Toros Kaplanı, günü çift antrenmanla geçiriyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde yapılan çalışmalarda, futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekerken, bu durum takım içindeki 'forma savaşı'nı da kızıştırıyor. Devre arası transfer döneminde kadroya kazandırılan Yaser, Barbaros ve Merthan, takımla birlikte çalışmalara başlarken, dar alanda oynanan çift kale maçtaysa futbolcuların top kapma mücadelesinde tekmeler adeta havada uçuştu. Kıran kıranageçen çift kale maçta herhangi bir sakatlık yaşanmaması da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kamp çalışmaları kapsamında Turuncu-Beyazlılar, ilk hazırlık karşılaşmasını 6 Ocak Cuma günü İskenderun Demir Çelikspor ile Osman Yereşen Tesisleri'nde oynayacağı bildirildi.

Takımın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunup, gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Teknik Direktör Levent Eriş, kamp çalışmalarının çok verimli bir şekilde sürdürüldüğünü ve lige kadar hazır olacaklarını vurguladı. Eriş, kadroya sonradan dahil edilen Yaser, Barbaros ve Merthan'ın takıma önemli katkılar sunacağına inandığını belirterek, transfer çalışmalarının da sürdürüldüğü bilgisini verdi.

"Aramıza katılan arkadaşlarımız, uyum sürecini çabuk atlattı ve takıma katkı sunmaya başladı"ifadesini kullanan Eriş, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "Cuma günü İskenderun Demir Çelikspor ile önemli bir hazırlık maçı oynayacağız. Sonrasında da Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kendi evimizde karşılacağız. Ligde oynayacağımız Denizli maçına kadar takımın hazır olacağını düşünüyorum."

- ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Sıkı Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement