Ahmet Çakar, Arda Turan'dan Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar, Arda Turan'dan Özür Diledi

Ahmet Çakar, Arda Turan\'dan Özür Diledi

Ahmet Çakar, Atletico Madrid'e giden Arda Turan hakkında yıllar önce söylediği sözlerinden dolayı özür dilerken milli futbolcuya övgüler dizdi.

19.05.2014 08:23  Güncelleme: 09:46

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, 2009 yılında yayınlanan Telegol programında yaptığı açıklamayla o dönem Galatasaray forması giyen Arda ve Messi arasında çok büyük kalite farkı olduğunu belirtirken, milli futbolcumuzun Barcelona'nın sahasına ancak seyirci olarak gidebileceğini iddia etmişti. 

18 YIL SONRA ŞAMPİYON OLDU

Arda Turan'lı Atletico Madrid Barcelona ile 1-1 berabere kalarak 18 yıl aradan sonra  La Liga'da şampiyon oldu. Arda Turan'ın La Liga'da şampiyon olan ilk Türk futbolcu unvanını elde etmesinden sonra gözler Ahmet Çakar'a çevrilirken ünlü yorumcu yıllar evvel milli futbolcu hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı canlı yayında açıklama yapmak zorunda kaldı.

AHMET ÇAKAR: ÖZÜR DİLERİM

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yıllar önce Arda hakkındaki sözleri hatırlatılan Ahmet Çakar, ' Yanıldığım için bir Türk vatandaşı olarak gurur duydum. Arda'dan binlerce kez özür dilerim Arda Turan, Hakan Şükür'ü de geride bırakmıştır. Türk futbolunun en büyük efsanesi olmuştur.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar, Arda Turan'dan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • FIRAVUN: sen daha çok özür dilersin..bunak şey................. 21 8 Yanıtla
  • davaciyim: Tayyip Özür diletti bu millet herseyin farkinda 5 19 Yanıtla
  • Abbas: Doktor Ahmet, doğanın kanunu yaşlanıyorsun. Yaşlandıkça da beynin hafifliyor, küçülüyor. Emile Zola; 'Güzelliği anlamak için bir kere bakmak yeter ama bir karara varmak için çok düşünmek gerekir' demiş. Sayın Çakar sizdeki eksiklik şu; kendinizi her konuda ehil görüp hemen karar verebiliyor ve bunu TV üzerinden paylaşıyorsunuz. BENDE BİR YORUM YAPAYIM. BANA GÖRE AHMET ÇAKAR, FUTBOLLA İLGİLİ BİR GÖREV ÜSTLENECEKSE ANCAK ARDA' NIN KRAMPON VİDACISI OLABİLİR. 10 1 Yanıtla
  • Yalova: NE DERSE DESİN ,TEDAVİYE İHTİYACI OLDUĞU KESİN.. 9 1 Yanıtla

Advertisement