Ahmet Çakar'dan 12 Numara'ya: Siz Lolipopçusunuz - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'dan 12 Numara'ya: Siz Lolipopçusunuz

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe taraftar twitter hesabı 12numara.org'a patladı, "Siz lolipopçusunuz. Tetikçisiniz. Siz yalama.org'sunuz." dedi.

02.05.2016 10:52  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe taraftar adreslerinden 12numara.org'a savaş açtı.

12numara.org'un Wesley Sneijder ve Robin Van Persie fotoğrafıyla birlikte "Ezeli rekabet" paylaşımına atıfta bulunan Ahmet Çakar, ''12 Numara org! Lolipopçusunuz siz. İşinize geldiğini yalıyorsunuz. Galatasaray'ın ocağına düşmüşünüz.'' dedi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İSTEDİKLERİ KİŞİYİ YALIYORSUNUZ"

"12 numara org tam bir yalama org dur! Bakın size şerefsizsiniz, tetikçisiniz, f.hişesiniz diyorum. Hadi maçanız yetiyorsa beni mahkemeye verin. Ancak veremezsiniz. Çünkü adresiniz belli olacak. Sizler Fenerbahçe kulübünü temsil etmiyorsunuz. Bazı kişileri temsil ediyorsunuz. Onlar isterse, onların istediği kişileri yalıyorsunuz. Lolipopçusunuz çünkü. Hadi şimdi beni mahkemeye verin"

"SİZ YALAMA.ORG'SUNUZ"

Ahmet Çakar konuşmanın sonlarına doğru tekrar 12 Numara'ya seslenerek mahkeme çağrısında bulundu. Çakar, "Bakın RTÜK izin verse daha ağır küfür edeceğim ama RTÜK var. Onun yerine size f.hişesiniz diyorum. Hadi beni mahkemeye verin. Verin de adresiniz belli olsun. Benim hukuki adresim belli. Ya sizin? Bakın... Siz lolipop yalayınca ağzınıza şeker tadı gelir, beni yalarsanız sakallarım gelir. Tamam mı yavrucuklarım? Şerefsiz olduğunuz için beni mahkemeye veremiyorsunuz. Bu kadar hakaretten sonra yüreğiniz yetiyorsa göreyim sizi. Siz 12numara.org değil, yalama.org'sunuz" şeklinde ağır konuştu.

12NUMARA.ORG'DAN CEVAP

12 Numara.org Ahmet Çakar'ın bu sözlerine tweet atarak karşılık verdi ve "Medya maymunu adam olmuş da ekran başından bize sallıyor" dedi.

Ahmet Çakar\'dan 12 Numara\'ya: Siz Lolipopçusunuz

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'dan 12 Numara'ya: Siz Lolipopçusunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement