Ajax ile Feyenoord Maçı Meşaleler Nedeniyle Tatil Edildi - Son Dakika
Spor

Ajax ile Feyenoord Maçı Meşaleler Nedeniyle Tatil Edildi

Ajax ile Feyenoord Maçı Meşaleler Nedeniyle Tatil Edildi

Hollanda Eredivisie'in 6. haftasında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan karşılaşma, sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi. Maçın devam etmesine rağmen, tekrarlanan meşale gösterileri sonucunda karşılaşma kalıcı olarak durduruldu ve mücadele ile ilgili karar daha sonra verileceği açıklandı.

24.09.2023 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda Eredivisie'in 6. haftasında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan karşılaşma sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi.

Hollanda Eredivisie 6. hafta maçında Ajax ile Feyenoord, Johan Cruyff Arena'da karşı karşıya geldi. Konuk ekip Santiago Gimenez'in 9. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Meksikalı oyuncu 9 dakika sonra farkı 2'ye çıkartan golü kaydederken, 37. dakikada ise Igor Paixao'ya golünde ise asist yaptı. Mücadelenin 44. dakikasında sahaya atılan meşaleler nedeniyle hakem Serdar Gözübüyük, maçı durdurdu ve yardımcı hakemleri yanına çağırarak soyunma odasına gitti. Bir süre sonra sahaya gelerek maça devam edilirken, maçın 55. dakikasında Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler ile oyun yeniden durduruldu. Hakem, oyuncuları soyunma odasına yönlendirirken, karşılaşma tatil edildi.

Eredivisie'den konuyla yapılan açıklamada, sahada tekrarlanan havai fişek gösterilerinden dolayı maçın kalıcı olarak durdurulduğu ve mücadele ile ilgili kararın daha sonra verileceği açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ajax ile Feyenoord Maçı Meşaleler Nedeniyle Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement