Akyurt'ta Futbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Akyurt'ta Futbol Turnuvası

Akyurt Belediyesi ve Akyurt Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kurslarındaki öğrencileri sporla buluşturmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen "Camiden Sahaya" futbol turnuvası sona erdi.

10.08.2017 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyurt Belediyesi ve Akyurt Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kurslarındaki öğrencileri sporla buluşturmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen "Camiden Sahaya" futbol turnuvası sona erdi.

Yıldırım Mahallesindeki halı sahada yapılan kapanış törenine, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan katıldı.

Ayantaş, burada yaptığı konuşmada, projenin, gençlerin hem dini eğitim alması, hem de zeki ve sağlam vücuda sahip sporcular olmalarını sağlamak amacıyla 5 yıldır devam ettiğini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar ise ilk defa karşılaştığı bu turnuvanın devam etmesi gerektiğini ve benzeri projelerin de hayata geçirilmesi için çalışmalar yapacağını belirtti.

Küçükler kategorisinde şampiyon Merkez Cami takımı birinci olurken, yıldızlar kategorisinde ise Bilal-i Habeş Cami takımı şampiyonluğu elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akyurt'ta Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement