Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor! - Son Dakika
Spor

Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor!

Sezonun son bölümünde kadro istikrarını yakalayan ve seri galibiyetler alan Fenerbahçe, iskeleti sağlamlaştırmak için harıl harıl çalışıyor. Jorge Jesus'un teknik direktörlük için konuşulduğu dönemde bir yandan da transferler için mesai harcanıyor. Sarı-Lacivertliler, 100 milyon euroya serbest kalır maddesi olan İtalyan golcü Andrea Belotti'yi öncelikli hedef olarak ifade edildi.

26.04.2022 21:37  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun son bölümünde yakaladığı çıkışla taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe'de önümüzdeki yılın planlaması yapıldı. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktörlük koltuğunun bir numaralı adayı Jorge Jesus. Başkan Ali Koç, Jesus'la Portekiz'le yüz yüze görüştü. Ancak maliyetler sebebiyle söz kesilmiş değil. İsmail Kartal'ın gösterdiği performans kafaları karıştırdı. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın göreve devam etme ihtimali de hayli yüksek.

Yeni hocaya hoş geldin hediyesi! Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor

FORVET KRİZİ

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Mergim Berisha büyük hayal kırıklığı yarattı. Alternatif olması beklenen Serdar Dursun, birinci santrfor oldu. Enner Valencia'nın sakatlık problemi ve İsmail Kartal'la yaşadığı sorun, kaliteli forvet transferini şart kıldı.

Yeni hocaya hoş geldin hediyesi! Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor

ÖNCELİK BELOTTİ

Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki sezon Torino ile mukavelesi bitecek İtalyan golcü Andrea Belotti'yi gözüne kestirdi. Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olan 1,81'lik santrfor, 2016'da yaptığı sözleşmeyle dikkat çekmişti. Serbest kalma bedeli 100 milyon euro olan Belotti'nin sezon sonu serbest kalması Fenerbahçe ve bazı Avrupa takımlarının iştahını kabarttı. 42 kez İtalya Milli Takımı'nın formasını giyip 12 gol atan Belotti'ye cazip bir öneri sunulacak. Torino'da çıktığı 247 maçta 110 gol atıp, 28 de asist üreten Belotti Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi. Belotti'nin gelmesi halinde Berisha ya da Valencia ile yollar ayrılacak.

Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor!

Son Dakika Spor Ali Koç, 100 milyon euroluk oyuncu getiriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Fire show show: Fb taraftari artık bunları yemiyor futbol parayla değil yürekle oynanır aliyi ne zaman değiştircez Ali değişim zamanı yakın. Bizi yenen sivasin değeri 2milyon avro 5 2 Yanıtla
  • Suat genç: Sezon başından beri LÖW ile tamamdır bugün yarın gelecek diye oyaladı sezon İsmail Kartal ile bitti :))) şimdi Belotti diyorsa bu adam futbolu bırakır Ali Koç hala getirecem der durur 0 0 Yanıtla

Advertisement