Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim yaşandı - Son Dakika
Spor

Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim yaşandı

Başkan Ali Koç'un, sezon başında Mesut'u sistemin merkezinde tutacağını ifade eden Vitor Pereira'ya sert çıktığı iddia edildi. Samandıra'daki görüşmede Pereira'nın da Başkan'a, verilen sözlerin tutulmadığına dair bir yanıtı olduğu belirtildi.

03.11.2021 10:15  Güncelleme: 10:20

Vitor Pereira ile sezona iyi başladıktan sonra yapılan transferlerden sonra çöküşe geçen Fenerbahçe'de tansiyon yükseldi. Başkan Ali Koç, Avrupa'daki kayıplar ve ligdeki peş peşe 3 yenilgiden sonra Pereira ile toplantı yaptı.

Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim! Tansiyon yükseldi

KARŞILIKLI SUÇLAMALAR

Takvim'in haberine göre; Samandıra'daki toplantıda kılıçlar çekildi, Başkan ve hoca birbirini suçladı. Ali Koç, hücum futbolu oynatılacağı ve Mesut'un merkezde olacağına dair verilen sözün tutulmadığını Pereira'ya söyledi.

Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim! Tansiyon yükseldi

"SÖZLER TUTULMADI"

İddiaya göre Pereira'nın da, "Transferde verilen sözler tutulmadı. Sistem için istediğim takviyeler yapılmadı" ifadelerini kullandığı belirtildi.

DIŞARI YANSITILMADI

Başkan Koç ve Pereira arasında yaşanan bu gerilim gizli tutuldu. Takıma yansıtılmadı. Pereira'nın koltuğunun sallantıda olduğu kaydedildi.

Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim yaşandı

Son Dakika Spor Ali Koç ve Vitor Pereira arasında gerilim yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Çolak : Pereira yı gönderecende takım düzeleceğini mi sanıyorsun sayın Koç Ali senin saçma sapan transferlerinin bedelini ödüyor Fenerbahçe bence sen bir an evvel git takımın başından 0 0 Yanıtla

Advertisement