Almanya Attı Denizlili Emekli Kazandı - Son Dakika
Spor

Almanya Attı Denizlili Emekli Kazandı

Almanya Attı Denizlili Emekli Kazandı

Dünyayı şoke eden Almanya'nın Brezilya galibiyeti Denizlili bir emekliyi zengin etti.

11.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli’de BAĞ-KUR emeklisi 60 yaşındaki Ali Yılmaz, Brezilya- Almanya Dünya Kupası yarı final maçının gol dakikalarını, skorunu ve Almanya’nın attığı gol sayısını Şans Topu’nda oynadı. 9 Temmuz Çarşamba günü yapılan çekilişte büyük ikramiyeyi bilen 3 kişiden biri olan Yılmaz, 206 bin 624 lira kazandı.

Şans Topu’nun bu haftaki çekilişinde 11, 17, 23, 24, 26 +7 rakamları çıktı. Denizlili Ali Yılmaz’ın Şans Topu’nu nasıl tutturduğunu açıklayan bayi Hasan Sabri Kaya, "Çekilişin yapılacağı gün talihli büfeye geldi. Brezilya- Almanya maçının gol dakikalarını yazdığını söyledi ve kuponu yatırdı. Aynı kuponda 5+1 ve 5 bildi. Kendisi yıllardır bana kupon yatırıyor. BAĞ-KUR emeklisi ve ekonomik sıkıntı içinde. Alacağı parayı güle güle harcasın" dedi.

Ali Yılmaz’ın, Alman Thomas Müller’in 11’inci dakikadaki attığı ilk golü ilk sıraya yazdığı, Brezilya- Almanya maçının 1- 7 olan skorunu yan yana getirip 2’inci sıraya 17 eklediği, 3’üncü sıraya Miroslav Klose’nin attığı golün dakikası 23’ü, Toni Kroos’un iki golünün dakikaları 24 ve 26’yı da yazıp ilk 5 rakamı oluşturduğu öğrenildi.

Çekilişin son numarasına da Yılmaz’ın Almanya’nın toplam attığı gol sayısını +7 yazdığı görüldü. Ali Yılmaz ayrıca aynı kuponda ayrı bir kolonun + bölümüne Brezilya’nın attığı gol sayısı olan 1’i de yazarak bu kolonda 5 bilip 2 bin 296 liralık ayrı bir ikramiyenin daha sahibi oldu.

(DHA)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Almanya Attı Denizlili Emekli Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement