Altay'ın Akşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçta Nurullah Efe Kocatürk cezalı oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Altay'ın Akşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçta Nurullah Efe Kocatürk cezalı oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Altay\'ın Akşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçta Nurullah Efe Kocatürk cezalı oldu

Altay, sahasında düşme hattındaki 1922 Akşehir SK ile 1-1 berabere kaldı. Nurullah Efe Kocatürk 35'te penaltı kazandırıp 38'de rakibine penaltı yaptırdı; 62'de gördüğü sarı kartla Etimesgut deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü.

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son olarak evinde düşme hattındaki 1922 Akşehir SK ile 1-1 berabere kalan Altay'da sol bek Nurullah Efe Kocatürk, sevinci ve hüznü art arda yaşadı. Müsabakanın 35'inci dakikasında siyah-beyazlı takıma penaltı kazandırarak takımının 1-0 öne geçmesinde pay sahibi olan 20 yaşındaki savunmacı, 38'inci dakikada ceza sahasında yaptığı faulle bu kez rakibin penaltı kazanmasına neden oldu. Akşehir ekibinin penaltıdan skora denge getirmesiyle hem Altay'ın hem de Nurullah'ın sevinci kısa sürdü. Genç defans oyuncusu 62'nci dakikada gördüğü sarı kart nedeniyle Etimesgut deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü. Altay'da ön libero İsa'nın 3 maçlık kırmızı kart cezası sona erdi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.