Altı Ay Önce Boksa Başladı, Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Spor

Altı Ay Önce Boksa Başladı, Türkiye Üçüncüsü Oldu

Altı Ay Önce Boksa Başladı, Türkiye Üçüncüsü Oldu

Erzincan'da altı ay önce boksa başlayan Erzincan'ın ilk bayan boksörü 18 yaşındaki Pınar Kardağ, Türkiye üçüncüsü oldu.

13.01.2012 17:48

Erzincan'da altı ay önce boksa Erzincan'ın ilk bayan boksörü 18 yaşındaki Pınar Kardağ, Türkiye üçüncüsü oldu. Genç sporcu, yılmadan çalıştığını belirterek hedefinin Avrupa ve Dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Gençlik Spor Kulübü antrenörü Turgut Çakır nezaretinde antrenmanlarına başlayan ve haftanın 5 günü yoğun bir tempo ile çalışan Pınar Karadağ, 3-9 Ocak tarihleri arasında Kayseri'de yapılan Büyük Bayanlar Ferdi Boks şampiyonasında 81 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Erzincan'ın ilk bayan boksör olma unvanını da elinde tutan ve 6 ay gibi kısa sürede büyük bir başarıya imza atan Pınar Kardağ, boksu çok sevdiğini belirterek, "Altı ay önce boksa başladım. Haftanın 5 günü saatlerce antrenman yaptım ve sonuçta kısa sürede Türkiye üçüncüsü oldum. Daha fazla çalışacağım. Hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak. İnşallah Milli Takım'ada çağrılırsam kendimi daha geliştireceğim. Bu sporun herhangi bir tehlikesi yok herkese tavsiye ediyorum." dedi.

Gençlik Spor Kulübü Boks Antrenörü Turgut Çakır ise, Pınar'ın başarılı ve azimli bir sporcu olduğunu belirtt. Çakır, "Pınar Avrupa ve dünyada başarılı olacak kapasiteye sahip bir sporcu. İnşallah daha da başarılı olacak." dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altı Ay Önce Boksa Başladı, Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement