Altınordu'nun genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, profesyonel kariyerindeki ilk golünü attı - Son Dakika
Spor

Altınordu'nun genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, profesyonel kariyerindeki ilk golünü attı

Altınordu\'nun genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, profesyonel kariyerindeki ilk golünü attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1461 Trabzon ile 2-2 berabere kalan Altınordu'da genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, attığı golle büyük sevinç yaşadı. 18 yaşındaki milli stoper, daha önce alt yaş kategorilerinde 3 kez gol atmıştı ve son olarak U19 Milli Takımı'na davet edildi.

07.11.2023 12:10

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR,

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son olarak evinde 1461 Trabzon'la 2-2 berabere kalan Altınordu'da genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, bu karşılaşmada profesyonel kariyerindeki ilk golünü atmanın sevincini yaşadı. Skor 1-1'ken 43'üncü dakikada takımını öne geçiren 18 yaşındaki milli stoper, attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.

Altınordu sahadan 1 puanla ayrılsa da savunmada görev alan Hasan'ın hücuma katkı sağlaması teknik ekibin yüzünü güldürdü. Altınordu formasıyla alt yaş kategorilerinde daha önce 3 kez gol atan 1.82 boyundaki genç oyuncu, U15 Milli Takımı ile İngiltere, U18 Milli Takımı ile Özbekistan ağlarını havalandırdı. Hasan son olarak U19 Milli Takımı'na davet edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'nun genç defans oyuncusu Hasan Berat Kayalı, profesyonel kariyerindeki ilk golünü attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement