Altınordu, Onur Güler'i kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Altınordu, Onur Güler'i kadrosuna kattı

Altınordu, Onur Güler\'i kadrosuna kattı

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattının hemen üzerinde bulunan takımına 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Onur Güler'i transfer etti. Kulüp, Onur Güler ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

07.02.2024 09:29  Güncelleme: 03:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu, son olarak Van Spor FK forması giyen 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Onur Güler'i kadrosuna kattığını duyurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 20 puanla düşme hattının hemen üzerinde bulunan Altınordu, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Eray Ataseven'i kadrosuna katan kırmızı-lacivertliler, sezon başında Siirt İl Özel İdaresi'ne kiralanan Gökberk Efe ve Edirnespor'a kiralık olarak giden Mustafa Karaman'ı da tekrar A takıma çağırmıştı. İzmir ekibi, ofansif gücünü artırmak için son olarak Van Spor FK forması giyen 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Onur Güler'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Ligin ilk yarısında Van Spor FK forması giyen Onurcan Güler ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Oyuncumuza hoş geldin diyor ve Altınordu formamız altında kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, Onur Güler'i kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement