Amasya Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi - Son Dakika
Spor

Amasya Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Amasya Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Amasya Üniversitesi futbol takımı, Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen yükselme grup maçları sonunda süper lige yükseldi. Teknik direktör Öğr. Gör. Ali Galip Yücel Zorlu, büyük bir başarı elde ettiklerini belirtirken, Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve antrenörler ile sporculara teşekkür etti. Rektör Elmacı da takımın Amasya'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurgulayarak, teknik heyeti ve sporcuları kutladı.

10.05.2023 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi futbol takımı, üniversiteler arası futbol süper ligine yükseldi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen yükselme grup maçları sonunda büyük bir başarıya imza attıklarını belirten teknik direktör Öğr. Gör. Ali Galip Yücel, "Zorlu rakiplerimize rağmen süper lige çıkmayı başardık. Bizlerden desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı'ya, antrenörlerimiz Erdal Sezer ile Aleyna Nur Kandemir'e ve masörümüz Halim Aslan Yarar'a ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Amasya Üniversitesi futbol takımının Amasya'yı süper ligde de en iyi şekilde temsil edeceğine inandığına vurgu yapan Rektör Elmacı da, teknik heyeti ve sporcuları kutladı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amasya Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement