Amatör spor kulüplerine 1 milyon TL'lik destek - Son Dakika
Spor

Amatör spor kulüplerine 1 milyon TL'lik destek

Amatör spor kulüplerine 1 milyon TL\'lik destek

Merkezefendi Belediyesi, 60 amatör spor kulübüne malzeme ve ekipman desteği sağladı.

24.11.2022 15:00  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesi, 60 amatör spor kulübüne malzeme ve ekipman desteği sağladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Spor dostu bir belediye olarak amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi'nin spora ve sporcuya destekleri devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulunmak için Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi. Her yıl gerçekleştirilen etkinlikte futbol, voleybol, basketbol ve engelli spor kulüplerinin branşlarında faaliyet gösteren toplam 60 spor kulübüne 1 milyon TL'nin üzerinde destekte bulunuldu. Başkan Doğan, amatör spor kulüplerine ve sporculara başarılar dileyerek spor malzemelerini teslim etti. Merkezefendi Belediyesi önümüzdeki günlerde de engelli spor kulüplerine malzeme desteği sağlayacak.

Programa, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, bine yakın amatör spor kulüp yöneticisi ve sporcusu katıldı.

"Amatör spor kulüplerimizin yanındayız"

Spora her zaman katkı sağladıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Spor dostu bir belediye olarak amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 60 kulübümüzün ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz spor malzemesi ve ekipmanlarını kulüplerimize teslim ettik. 40'ın üzerinde ürün çeşitliliği ile kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye'de tek isteğe bağlı malzeme dağıtımını yıllardır gerçekleştiriyoruz. Amatör spor camiasına desteklerimizi sunuyor, tüm sporcularımıza ve kulüplerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Hedeflerimiz çok daha büyük"

Amatörlerin sporun kalbi olduğunu belirten Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, "Gerçekten de amatörler yoksa profesyonelliğin olması mümkün değildir. Bu anlamda da yapılan tüm çalışmalar ve her tür faaliyetler ilimizde ve ilçemizde sporun gelişmesine katkı sağlıyor. Gençliğimize spor alanında ve gençlik alanında önemli hizmetler üretiyoruz. Yaz döneminde açtığımız çok amaçlı spor tesisi Merkezefendi bölgemizde bulunmakta sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amatör spor kulüplerine 1 milyon TL'lik destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.


Advertisement