Amedspor Adım Adım Play Off`a - Son Dakika
Spor

Amedspor Adım Adım Play Off`a

Amedspor Adım Adım Play Off`a

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, kendi sahasında zorlu rakibi Göztepe'yi Kaptan Şehmuz'un attığı gollerle 2-0 yendi.

13.03.2015 21:09

Şilbe Amedspor Tesisleri'nde oynanan maça seyirci yoğun ilgi gösterdi. Amedspor maçın ilk yarısına oldukça iyi başladı. 19. Dakikada Yusuf Yağmur'un kaleci tarafından düşürülmesi üzerine hakem beyaz noktayı göstererek, penaltı verdi. Topun başına geçen Kaptan Şehmus Özer, topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta, başka gol çıkmayınca Amedspor devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Yeşil-Kırmızılı takım 56. dakikada yine Şehmus Özer'in attığı golle 2-0 öne geçti. Maçın 73. dakikasında Göztepe'nin kazandığı penaltı vuruşunu kaleci Levent Taşkın kurtardı. 90 dakika da başka gol olmayınca Amedspor, Göztepe karşısında 2-0 sahadan galip ayrıldı. Böylece Amedspor almış olduğu galibiyet ile puanını 38'e çıkararak, 7. sırada yerini korumaya devam etti.

Vali Aksoy'da Maçı İzledi

Diyarbakır İl Valisi Hüseyin Aksoy, İl Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Hizan Belediye Eş Başkanı İhsan Uğur, Hani Belediye Eş Başkanı Abdurrahman Zorlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, TFF Bölge Müdürü, Spor Taban Birlikleri, ASKF, TÜFAD, Amedspor Kulüp Eş Başkanları, yönetim kurulu üyelerimiz ve birçok sayıda taraftarlar müsabakayı izledi.

Kaptan Özer: Takım olarak çok iyi oynadık

Maçın ardından açıklamalarda bulunan kaleci Levent Taşkın, Play Off'a gitmek için kazanmaktan başka şanslarının olmadığını belirtti. "Göztepe maçtan önce bizden üstün taraftı" diyen Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki deplasman maçında son dakikalarda yediğimiz gollerle büyük avantajı kaybetmiştik. Göztepe zirveye oynayan, yetenekli oyunculardan oluşan bir takım. Maçtan önce bizden üstün görünse de galip gelmeyi başardık. Takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Penaltı kurtarmaktan ziyade kazandığımız için çok mutluyum"

Maçta her iki golü de kaydeden Kaptan Şehmus Özer ise, ikinci sırada liderliğe oynayan bir takımla karşılaştıklarını ve zor bir maç olduğunu belirterek, "Play Off için bu maçı kazanmak zorundaydık. Kazandık bundan sonraki maçlarımızı da aynı heyecanla oynayıp Play Off'a kalacağız. Gol atmak önemli ama daha önemlisi kazanmaktı. Takım olarak çok iyi oynadık, kazandık" diye konuştu.

Seyircilerden Centilmenlik Örneği

Amedspor taraftarları, maçın başlaması için sahaya çıkan her iki takımın futbolcularını el ele tribüne çağırdı. El ele tribünü selamlayan futbolcular, tekrar sahaya döndüler. Ayrıca Amedspor taraftarları, maç sonunda kazanan Amedspor takımını alkışlayan Göztepe taraftarlarını alkışladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor Adım Adım Play Off`a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement