Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder - Son Dakika
Spor

Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder

Özellikle Ali Koç'un çok istediği Mesut Özil transferi için Fenerbahçe resmi temaslara başlamıştı. Sarı lacivertli ekibe bir müjde de yıldız oyuncunun eşinden geldi. Amine Gülşe'nin Mesut Özil'e, "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur." dediği belirtildi.

09.10.2019 11:04  Güncelleme: 14:34

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Mesut Özil transferinde iş iyice ciddiye bindi. Comolli'nin Arsenal Kulübü ile Mesut Özil'in transferi için temasa geçmişti. Yıldız oyuncunun eşi Amine Gülşe'den Mesut Özil'in transferi için sevindiren bir haber geldi. Güzel oyuncu, eşinin İstanbul'u tercih etmesi durumunda çok mutlu olacağını belirttiği ifade edildi.

AMİNE GÜLŞE'DEN DESTEK GELDİ

Sıkı bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut Özil'in konuyu eşiyle konuştuğu ve eşi Amine Gülşe'den destek ve onay aldığı öğrenildi. Ocak'ta Fener'i hareketli bir gündem bekliyor.

Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder

"İSTANBUL'U TERCİH ETMEN BENİ MUTLU EDER"

Amine Gülşe'nin Mesut Özil'e, "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur. Senin için de istediğin bir ortamda yeni bir başlangıç" dediği öğrenildi. 2021'e kadar Arsenal ile sözleşmesi bulunan Mesut Özil'i Fenerbahçe 1.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Maaşının bir kısmını da Arsenal'in karşılaması öngörülüyor.

ARSENAL'DE FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de sadece 1 maçta oynadı. 1 kez de lig kupasında forma giydi. Özil, kariyerinde ilk kez ilk 11'den bu kadar uzak kaldı. Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de sadece 1 maçta oynadı. 1 kez de lig kupasında forma giydi. Özil, kariyerinde ilk kez ilk 11'den bu kadar uzak kaldı.

Amine Gülşe\'den Mesut Özil yorumu: İstanbul\'a gelirsen bu beni mutlu eder

Son Dakika Spor Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vedat: Mesut senin yüzünden performans kaybetti artık takıma giremiyor az ara ver bazı şeylere:P 0 4 Yanıtla
  • servet: ÇOK YANLIŞ TESPİT BURAYA GELİRSE BİTİŞİN BAŞLANGICI OLUR 2 1 Yanıtla
  • Hans: Oooo yeahhh 0 3 Yanıtla

Advertisement