Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye gelmeye hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye gelmeye hazırlanıyor

Al Nassr'daki mali kriz sebebiyle Asya Şampiyonlar Ligi'nden men edildi. Takımın yıldızlarından olan Talisca ve Aboubakar ise ortamdan rahatsız. Fenerbahçe'nin Talisca transferini bitirmeye çok yakın olduğu belirtildi.

03.11.2021 09:41  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da buluşan Beşiktaş'ın iki eski yıldızı Talisca ile Aboubakar, krizin içine düştü. Lisans komitesi, mali şartları yerine getiremedikleri için kulübün Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağına karar verdi. Ayrıca alınan kötü sonuçların ardından takımda yerli-yabancı tartışması patlak verdi.

Sezonun bombası! Anderson Talisca, Fenerbahçe forması giyiyor

AYRIMCILIK VAR

Suudi Arabistanlı oyuncu Abdulfattah Asiri, son maçın ardından takımdaki yabancı futbolcuların formda olmasa bile 90 dakika oynamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Talisca ve Aboubakar'ın bu sözlerden rahatsız oldu.

Sezonun bombası! Anderson Talisca, Fenerbahçe forması giyiyor

FENERBAHÇE'YE YAKIN

Akşam Gazetesi'nin Suudi kaynaklardan aktardığı habere göre; Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye çok yakın. Sık sık Beşiktaş paylaşımları yapan Talisca'nın Türkiye'ye dönüşü halinde bu kez adresinde değişiklik olabilir. Fenerbahçe'nin, Talisca'da bir hayli önde olduğu vurgulandı.

Anderson Talisca, Fenerbahçe\'ye gelmeye hazırlanıyor

Son Dakika Spor Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye gelmeye hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement