Ankaragücü - Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Ankaragücü - Beşiktaş Maçının Ardından

Ankaragücü - Beşiktaş Maçının Ardından

Ankaragücü - Beşiktaş Maçının Ardından

13.02.2011 22:30  Güncelleme: 23:17

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma çabası veren Ankaragücü cezası nedeniyle sahasında seyircisiz oynadığı maçta, Beşiktaş'ı tek golle geçerek sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ankaragücü Antrenörü Levent Şahin, hafta içerisinde maça çok iyi hazırlandıklarını ve galibiyet üzerine planlar yaptıklarını belirterek, "Son haftalarda iyi oyun oynadık ama kaybettik. Geçen hafta son dakikada yediğimiz golle mağlup olmuştuk. Bu bizi çok olumsuz etkiledi. Bu galibiyet çıkışımız olacak diye düşünüyorum. Bu galibiyeti ailelerimize armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen ve siyah beyazlı kulübün alt yapısında yetişen Serdar Özkan, golü attıktan sonra çok farklı duygular içerisinde olduğunu ve bu nedenle sevinmediğini söyledi.

Zor bir karşılaşma sonunda sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren sarı lacivertli futbolcular Özgür Çek ve Mehmet Çoğum ise, çok iyi bir karşılaşma olduğunu ve aldıkları 3 puan ile yollarına daha emin adımlarla devam edebileceklerini belirtti.

Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek de bu sezon taraftarlarından yoksun olarak sahaya çıktıkları 3 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, camia içerisinde birlik ve beraberlik olduğu sürece her takımı yenebileceklerini ve genel anlamda hakemin yönetim şeklini beğendiğini dile getirdi.

Ankaragücü karşısında gol atamadıklarını ve kaybettiklerini vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, "Kaybetmeyi beklemediğimiz bir maç oldu. Rakibimize göre daha üstün bir oyun oynadık. Golü bulamadığımız için mağlup olduk. Avrupa'da rakipler daha ofansif oynuyor. Türkiye'de ise 10 kişilik savunmalara karşı oynuyoruz. Hiçbir mağlubiyete bahane üretmiyoruz. İyi oynamadık, gol atamadık ve kaybettik" açıklamalarında bulundu.

Maça kötü başladıklarını söyleyen siyah beyazlı futbolcular Sivok ve İsmail de çok kaliteli bir kadroları olmasına rağmen bunu sahaya yansıtamadıklarını ve mağlup olduklarını, fakat bu mağlubiyeti unutup hafta içerisinde oynayacakları Dinamo Kiev maçına konsantre olmaları gerektiğini ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü - Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement