Antalyaspor'a Menajer Oyunu Çabuk Bitti - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'a Menajer Oyunu Çabuk Bitti

Antalyaspor\'a Menajer Oyunu Çabuk Bitti

Antalyaspor'un Ajax'tan kadrosuna kattığını açıkladığı Eyong Enoh için oyuncunun İngiliz menajeri sorun çıkarmaya başladı.

07.01.2014 15:22

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattıklarını açıkladığı Eyong Enoh'un menajeri kırmızı byeazlılardan istediği yeni şartlarla adeta çileden çıkardı. Kamerunlu futbolcunun transferini geçtiğimiz günlerde Twitter'dan açıklayan Gültekin gencer, takıma yeni takviyeler için kolları sıvamıştı. Kamerun ile Dünya Kupası'nda da oynayacak olan ve Ajax formasıyla oldukça başarılı maçlar çıkartan Eyong Enoh'un, Antalyaspor'a gelişi birkaç gün gecikebilir.

Gültekin Gencer konuya müdahale etti

Bunun nedeni ise Enoh'un İngiliz menajerinin Antalyaspor'dan 3,5 yıllık menajerlik bedelini tek bir ödeme planıyla almak. Ajax ile tüm detayları halleden ve imzaları atan Antalyaspor, oyuncuyu Türkiye'deki kampa getirmek üzereydi. Ancak futbolcunun İngiliz menajeri resmi sözleşmeyi imzalamaktan kaçınıyor. Futbolcusundan ilk kez bu kadar yüksek menajerlik bedeli kazanma ihtimali olan menajerin Antalyaspor'dan ek taleplerde bulunması sıkıntı yarattı. Hatta İngiliz menajerlik şirketinin futbolcuyu İspanya'dan bir takıma transfer etmekle tehdit ettiği, ancak Gültekin gencer'in kuvvetli duruluyla bunun engellendiği belirtildi.

Sorun çözüldü

Bu arada futbolcuyla ilgili tüm sıkıntıların çözülmek üzere olduğu, Eyong Enoh'un kısa bir süre sonra Antalyaspor'un kampına katılarak medya önünde resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Futbolcunun da menajerinin bu tavrı kaşrısında oldukça sinirlendiği de dile getirildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Antalyaspor'a Menajer Oyunu Çabuk Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement