Antalyaspor'da Eto'o Krizi Erken Patladı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Eto'o Krizi Erken Patladı

Yıllık maliyeti 3.5 milyon euro olan Eto'o'nun 1.5 milyon euro'luk ödemesini sponsor Antalya Mermer yapacaktı, ancak yapmaktan vazgeçti. Antalyaspor yönetimi kara kara düşünüyor.

11.09.2015 09:31  Güncelleme: 09:33

Samuel Eto'o ile tüm dünyanın dikkatini çeken Antalyaspor, krizi erken yaşadı.

SPONSORLAR KARŞILAYACAKTI

Yıllık maaşı 3milyon Euro olan Kamerunlu süper starın,menajerine de 400 bin Euro veriliyor. Ev ve uçak gibi ekstralar göze önünde bulundurulduğunda yıllık maliyeti toplam 3.5 milyon Euro. 3 senelik sözleşme yapılan Eto'o'nun parasının sponsorlar tarafından karşılanacağı belirtilmişti.

ANTALYA MERMER YAN ÇİZİYOR

Başkan Gültekin Gencer, "Kulübün kasasından 1 kuruş çıkmayacak" demişti. Ancak iş öyle değil. Göğüs reklamı veren 'İati', 2milyon Euro'luk ödemeyi yapıyor. Ancak Antalya Mermer yan çiziyor. Sırt reklamı aracılığıyla 1.5milyon Euro vermesi gereken Antalya Mermer, "1 milyon lira ödeyebiliriz" dedi.

ANLAŞMA 1 YILLIKMIŞ

Bu durumda Eto'o için ödenmesi gereken 4 milyon TL'lik bir para kalıyor. Bu rakamı kimin ödeyeceği merak ediliyor. Kamerunlu süper golcünün maaşı garanti ve banka teminatı da mevcut. Oyuncu her şekilde parasını alacak. Fakat sponsor sorunu çözülmezse bu rakam Antalyaspor'un kasasından çıkacak. Başkan, "Tüm maliyetini sponsorlar karşılayacak" demesine rağmen İati ve Antalya Mermer ile yapılan anlaşmanın da sadece 1 yıllık olduğu ortaya çıktı.

2 SEZON NE OLACAK

Eto'o ise 3 senelik imza atmıştı. Bu sene kurtarılsa bile gelecek 2 sezon ne olacağı merak konusu. Sezon başında 1.5 milyon Euro'luk Eto'o'nun peşinatı, TFF'den gelecek ayak bastı parasının 5 milyon TL'lik bölümüyle ödenmişti.

Antalyaspor\'da Eto\'o Krizi Erken Patladı

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Eto'o Krizi Erken Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • DADAŞ: MADEM İZLEMEK İSDİYORDUNUZ SÖYLESEYDİNİZ AZİZ YILDIRIM GETİRSEYDİ SİZİN NE HATTİNİZE 13 9 Yanıtla
  • bingöllü: chdp-pkk-deas-pyd-israil-ermeni-asala teröristler. 3 17 Yanıtla
  • arda: Antalyasporun neyine Eto gibi bir futbolcu 12 7 Yanıtla
  • türk intikam tugayı: Bir gece ansızın 5 7 Yanıtla
  • ??????: daha kötü olun o kadar paraya alırsan böyle olur. sanki şampiyon olacaklar bana 9 3 Yanıtla
  • Vantalya: Antalyaspor taraftarı olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Hesap açsınlar gönüllü olarak yatıralım. Elimizden geldiği kadar... 2 7 Yanıtla
    cizreyanlızdeğildir: Eto nun geliri var adam antalyanun reklamını yapıyor.para parayı çeker adamların umurundami şehid ailesi.geliri yok reklamı yok . 6 1
  • tırı vırı : titinin ucunda peynir parçası görüp kendini mandıra sahibi sanarsan olacağı budur 9 0 Yanıtla
  • isa: Bu paralaro verenlere yaziklar olsun 3 1 Yanıtla
  • Emre can: lan yusuf biz buralarï asla terk etmeyiz biz ekmeğini yidigimiz ülkeyi satmayı biz sizin gibi değiliz bizde suçsuz yere kimseyi oldurmeyiz siz ama oludurursunuz. lan bu dünya gelip geçicidir öbür dünyada siz cehennem ateşinde yanarsiniz inşallah bizde ALLAH kurursun amin.... 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement