Arda Güler Real Madrid'e gidiyor! - Son Dakika
Spor

Arda Güler Real Madrid'e gidiyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya temsilcisi Slavia Prag'a 3-2 mağlup olarak organizasyonda harikalar yarattı. Çek basını, Arda Güler'i Real Madrid'e gönderdi.

25.02.2022 11:10  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Slavia Prag turun ilk maçında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı da 3-2 kazanmıştı. Fakat gecenin en çok konuşulan konusu Arda Güler oldu. Twitter'daki UEFA sayfalarında ve Çek basınında genç oyuncu hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Karşılaşmanın 57. dakikasında oyuna giren Arda Güler, gösterdiği performansla izleyenleri beğenisini topladı. Fotomaç'ın Çek basınından derlediği haberde Arda Güler için yazılanlar aktarıldı.

İşte genç oyuncu hakkında yapılan yorumlardan bazıları;

"GUTİ'YE BENZİYOR"

"Arda Güler'e bakınca hafızalarda Real Madrid efsanesi Guti canlanıyor. Stili son zamanların en iyi Türk futbolcusu olan Emre Belözoğlu'nu da andırıyor. Türkiye'de çok parlak bir geleceği var. Hakkında; Geleceği doğru planlanırsa Real Madrid'de oynar yorumları yapılıyor"

Avrupa'da gündem Arda Güler! Fenerbahçe'nin genç yıldızı dünya devine gönderdiler

"REAL MADRİD'E GİDEBİLİR"

"Arda henüz 18 yaşında bile değil ve Fenerbahçe onu çok önemsiyor. Özel şoförü var. Yakında yeni sözleşme imzalaması ve gelecek sezon daha fazla forma giymesi gerekiyor. Ve bir gün Real Madrid'in yolunu tutabilir."

Avrupa'da gündem Arda Güler! Fenerbahçe'nin genç yıldızı dünya devine gönderdiler
Arda Güler Real Madrid\'e gidiyor!
Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Arda Güler Real Madrid'e gidiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gerginyo : "UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya temsilcisi Slavia Prag'a 3-2 mağlup olarak organizasyonda harikalar yarattı" Bu nasıl bir cümle 1 0 Yanıtla

Advertisement