Messi'nin Hollanda maçı sonrası yaptıkları bunun yanında hafif kalır! Herkes Mbappe'nin bu hareketini konuşuyor - Son Dakika
Spor

Messi'nin Hollanda maçı sonrası yaptıkları bunun yanında hafif kalır! Herkes Mbappe'nin bu hareketini konuşuyor

Arjantin-Hollanda maçından sonra Weghorts'a ve Louis van Gaal'e söylediği sözlerle gündem olan Messi'den sonra PSG'den takım arkadaşı Mbappe de çok konuşulacak bir harekete imza attı. Fransa'nın İngiltere'yi 2-1 mağlup ettiği maçta penaltı kaçıran Kane'e dönüp kahkaha atan Mbappe, büyük tepki çekti.

11.12.2022 00:26  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2022 Dünya Kupası'nda yaşanan sürpriz sonuçlar kadar futbolcuların girdiği olaylar da gündemde zirveye yerleşiyor. Arjantin- Hollanda maçında Messi ve arkadaşlarının yaptığı hareketler konuşulurken İngiltere- Fransa maçından da dikkat çeken bir olay yaşandı.

Bu hareket hiç yakışmadı Mbappe! Messi'nin yaptıkları bile masum kalır

DOZU KAÇIRDI

İngiltere'nin yıldızı Harry Kane, penaltıdan yararlanamadı. O anlarda karşılaşmada 2-1 önde olan Fransa, kaçan penaltı sonrası büyük sevinç yaşadı. Kylian Mbappe ise sevincin dozunu hayli kaçırdı.

Messi'nin yaptıkları devede kulak kalır! Bu kahkaha Mbappe'ye duyulan sevgiliyi bitirir

KAHKAHAYA BOĞULDU

Mbappe, Kane'in kaçırdığı penaltıdan sonra rakibe dönüp kahkaha atmaya başladı. Mbappe'nin maç içinde verdiği reaksiyon büyük tepki çekti.

Bu hareket hiç yakışmadı Mbappe! Messi'nin yaptıkları bile masum kalır

MESSI'YE TEPKİ YAĞIYOR

Arjantin'in starı Lionel Messi de hedefte. Messi maçtan sonra canlı yayında Weghorts'a, "Aptal" diye hakaret etti. Rakibin hocası van Gaal'e gidip tartışma başlattı. Messi ayrıca soyunma odasında kendisine verilen Meksika bayrağına basmıştı.

Messi'nin yaptıkları devede kulak kalır! Bu kahkaha Mbappe'ye duyulan sevgiliyi bitirir
Messi'nin Meksika bayrağına bastığı görüntü
Messi\'nin Hollanda maçı sonrası yaptıkları bunun yanında hafif kalır! Herkes Mbappe\'nin bu hareketini konuşuyor

Son Dakika Spor Messi'nin Hollanda maçı sonrası yaptıkları bunun yanında hafif kalır! Herkes Mbappe'nin bu hareketini konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Abt: İkiside kibir abidesi 13 0 Yanıtla

Advertisement