Arkas Spor, CEV Kupası'nda rövanş maçına çıkacak - Son Dakika
Spor

Arkas Spor, CEV Kupası'nda rövanş maçına çıkacak

Arkas Spor, CEV Kupası\'nda rövanş maçına çıkacak

CEV Kupası çeyrek finalinde Olimpiakos'a mağlup olan Arkas Spor, evinde yapacağı rövanş maçıyla tur atlamak için mücadele edecek. İzmir temsilcisi, taraftar desteğini yanlarında görmek istiyor.

06.02.2024 10:57  Güncelleme: 05:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV Kupası çeyrek final ilk maçında Yunanistan'da Olimpiakos'a 3-2 mağlup olan Arkas Spor yarın rakibiyle evinde rövanş maçına çıkacak. İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Slobodan Kovacevic (Karadağ) ve Eldar Aliyev (Azerbaycan) hakem ikilisi yönetecek. İzmir temsilcisi rakibini 3-0 ya da 3-1 mağlup etmesi halinde yarı final biletini kapacak. Arkas Spor'un 3-2'lik galibiyeti durumunda tur atlayacak ekibi altın set belirleyecek.

Mavi-beyazlılar yarı finale yükselmesi durumunda SVG Lüneburg (Almanya)-AONS Milon NEA Smyrni (Yunanistan) eşleşmesinden gelecek takımla rakip olacak. Tur atlamak ve yarı finale kalmak için taraftar gücünü yanlarında görmek istediklerini belirten basın sözcüsü Uğur Özden, "Tüm İzmir seyircisini desteğe salona davet ediyoruz" dedi.

Arkas Spor bu sezon Avrupa arenasında Mursa Osijek (Hırvatistan), Neftohimik (Bulgaristan), Karlovarsko (Çekya) ve Rio Duero (İspyanya) takımlarını elemişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Arkas Spor, CEV Kupası'nda rövanş maçına çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement