Arkas Spor, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Arkas Spor, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Arkas Spor, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, 20. hafta mücadelesinde yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Arkas Spor, 10 galibiyet 9 mağlubiyetle ligde 7. sırada yer alırken, Hatay Büyükşehir ise ligin son basamağı olan 14. sırada bulunuyor.

16.02.2024 14:37  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, 20. hafta mücadelesinde yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Arkas Spor, Efeler Ligi 20. haftasında yarın son sıradaki Hatay Büyükşehir ile karşı karşıya gelecek. İzmir Atatürk Voleybol Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşma öncesinde Arkas Spor, 10 galibiyet 9 mağlubiyetle ligde 7. sırada yer alırken, sadece 1 galibiyeti bulunan Hatay Büyükşehir ise ligin son basamağı olan 14. sırada bulunuyor.

Karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, CEV Volleyball Cup ve AXA Sigorta Kupa Voley'de yarı finale kalma başarısı gösterdiklerini, iyi oyunlarını ligde de sürdürmek istediklerini belirterek, "Taraftarlarımızın desteğiyle haftayı kayıpsız noktalamayı düşünüyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arkas Spor, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement