Atletico Madrid Taraftarı, Griezmann'ı Yuhaladı - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid Taraftarı, Griezmann'ı Yuhaladı

İspanya'da Atletico Madrid taraftarları, ikinci gole gitmediğini düşündükleri Antoine Griezmann'ı yuhaladı, Fransız futbolcu dönüp "sus" işareti yaptı.

05.02.2018 14:50  Güncelleme: 15:06

İspanya La Liga'da Atletico Madrid'in Valencia'yı 1-0 yendiği maçta Atletico'nun Fransız yıldızı Antoine Griezmann yuhalandı. Atletico'nun 1-0 önde olduğu karşılaşmanın son bölümlerinde oyunu yavaşlattığı ve ikinci gole gitmediği Atletico taraftarlarınca yuhalanan Antoine Griezmann'ın tribünlere tepkisi de sert oldu.

TARAFTARA SUS İŞARETİ YAPTI

Taraftarların kendisini yuhalamasına tepki gösteren Antoine Griezmann, top ayağındayken taraftarlara dönerek "sus" işareti yaparak jest ve mimikleri ile taraftarlara tepki gösterdi. Fransız futbolcunun tepkisinin ardından adeta çılgına dönen Atletico taraftarları da bu kez tepki dozajını biraz daha arttırarak seslerini biraz daha yükseltti.

Atletico Madrid Taraftarı, Griezmann'ı Yuhaladı

SEZON SONUNDA YOLCU

Kendisine tüküren taraftarlara tepki gösteren Antoine Griezmann'ın sezon sonunda Atletico'ya veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dünya Kupasından önce Barcelona'ya transfer olması beklenen Fransız yıldız, bu sezon 28 maçta 11 golün altına imza attı.

Atletico Madrid Taraftarı, Griezmann\'ı Yuhaladı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Atletico Madrid Taraftarı, Griezmann'ı Yuhaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KEMALİSTİM: İYİ FUTBOLCU AMA BAZEN İŞLER İYİ GİTMİYOR 0 1 Yanıtla

Advertisement