Atletizm Federasyonu, Rus Antrenör Sergey Makarov ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Atletizm Federasyonu, Rus Antrenör Sergey Makarov ile Anlaştı

Türkiye Atletizm Federasyonu, Rus antrenör Sergey Makarov ile Milli Ciritçi Fatih Avan'ın antrenörlüğünü için anlaşma imzaladı.

29.03.2013 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Atletizm Federasyonu, Rus antrenör Sergey Makarov ile Milli Ciritçi Fatih Avan'ın antrenörlüğünü için anlaşma imzaladı.

Ankara'da bulunan Naili Moran Atletizm Tesisleri'nde bulunan merkez binasında yapılan imza törenine Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Rus Antrenör Sergey Makarov ve Milli Ciritçi Fatih Avan katıldı.

İkilinin birbirini tanıması için 6 aylık bir ön çalışma yaptığını belirten Başkan Terzi, "Sergey Makarov ile imzaladığımız bir yıllık sözleşme, bittikten sonra yenilenebilecek. Fatih Avan'ın önündeki ilk sınav olarak Moskova'daki Dünya Şampiyonası var, ama öncesinde Mersin'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda da iyi dereceler atmasını bekliyoruz. Ayrıca, bu yıl İngiltere'nin Gateshead kentinde yapılacak Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig'de de yarışacak" dedi.

Federasyon olarak Fatih'in en iyi antrenörlerle, en iyi ortamlarda çalışabilmesi için bütün desteği vereceklerini kaydeden Başkan Terzi, "Bizim için de, Fatih için de asıl hedef, Brezilya'da düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyatları" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Atletizm Federasyonu, Rus Antrenör Sergey Makarov ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement