Ayew Yerine Pandev'i Tercih Ettiler" - Son Dakika
Spor

Ayew Yerine Pandev'i Tercih Ettiler"

Ayew Yerine Pandev\'i Tercih Ettiler"

Marsilya kulübünün izleme ve transfer komitesinde yer alan FIFA Menajeri Mithat Halis, "Galatasaray'ın yaz döneminde Marsilyalı Ayew yerine Pandev'i tercih ettiğini; ancak Napoli'nin Pandev artı 4 milyon euro karşılığında Marsilya'ya tam 6 ay boyunca ısrarla teklifte bulunduğunu söyledi.

07.11.2014 16:21

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, "Napoli, Marsilya'ya Andre Ayew için Pandev verip üstüne de 4 milyon euro ödemeyi kabul etmişti. Marsilya başkanı kabul etmedi. 'Doğru dürüst oynamayan bir adamı alamam. Zamanı geçmiş bir oyuncu' dedi. Önceki sezon Avrupa kupalarında karşı karşıya gelmişlerdi. Ayew'i iyi tanıyorlardı; sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı. Normalde değeri 15 milyon euro idi. Ama sözleşmesi bittiği için avantajlı bir paraya alınabilirdi. Genç ve dinamik bir oyuncu, sürekliliği olan, sık sık sakatlanmayan bir oyuncuydu. Kendisi de yıllık 2 milyon euro istiyordu. Transferin son bölümünde Galatasaray için ismi geçti. Ama Galatasaray onu tercih etmedi. 25 yaşında, 5-6 milyon euro karşılığında alınır ve kendisine de 2 milyon verip alınabilirdi. İkinci transferinden de Galatasaray çok para kazanırdı; çünkü çok genç bir oyuncu" dedi.

PRANDELLİ, BENITEZ'İN YERİNE NAPOLI'YE GİDEBİLİR

Ben Napoli'nin yerinde olsam, Rafa Benitez'i gönderiyorsam, Prandelli'yi alırım. Neden? Beni iki tane hiç oynatmadığım halde para vermek zorunda kalacağım oyuncudan kurtardı. Napoli'ye büyük bir iyilik yaptı. Oynatmadığınız yabancı oyunculardan kurtulmak için üstüne para verip gönderiyorsunuz. Aynı pozisyondaydı Dzmaili ve Pandev. Ama Napoli, 18'ine bile giremeyen oyuncuları satarak para kazandı. Galatasaray'ın Dzemaili gibi en az üç tane adamın var. Umut varken, Pandev'in ne işi var. İkisi de aynı pozisyonda oynuyor. Umut da sag çizgide ve forvette oynuyor. Marsilya Kulübü'nün başkanı Vincet Labrune bana, "Mithat Napoli bize 6 aydan bu yana Pandev'i satmaya uğraşıyor. Ben almıyorum' dedi. Şimdi ben Napoli'nin yerine olsam, ligde durumları kötü. Rafael Benitez'in yerine Prandelli'yi alırım. Benim başımı dertten kurtarıyor. Bu komplo değil. Bu hayatın akışı. Bu normal bir öngörü" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ayew Yerine Pandev'i Tercih Ettiler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement