Aziz Yıldırım'ın Devre Arası Sürprizi: Kaka Leite - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın Devre Arası Sürprizi: Kaka Leite

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Dick Advocaat'a "Sana devre arasında sürprizim var." ifadesindeki futbolcunun Kaka Leite olduğu ortaya çıktı.

07.09.2016 11:46  Güncelleme: 11:47

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapan Teknik Direktör Dick Advocaat, "Fenerbahçe ile UEFA Kupası'nı kazanmak istiyorum" demiş, Yıldırım'da "Gruplardan çıkalım devre arasında sana bir sürprizim var" yanıtını vermişti.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Takvim'de yer alan haberde; Aziz Yıldırım'ın sürprizi ise ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ABD'de Orlando City forması giyen Kaka ile temasta olduğu ortaya çıktı. ABD'deki performansıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcunun Avrupa'ya dönmek istediği ifade edildi.

Kaka'ya devre arasında Fenerbahçe forması giydirmeyi planlayan Başkan Aziz Yıldırım'ın sambacı ile opsiyonlu bir sözleşme yapmak istediği ve yıldız oyuncunun menajeri ile temasta olduğu iddia edildi.

1 YIL DAHA OYNAMAK İSTİYOR

34 yaşında olmasına rağmen Orlando City forması ile başarılı maçlar çıkartan Kaka'nın 1 yıl daha Avrupa'da futbol oynamak istediği belirtiliyor. Dick Advocaat'ın da Kaka ismine çok sıcak baktığı aktarılırken devre arasında bu transferle ilgili ciddi gelişmelerin olacağı ileri sürüldü.

Aziz Yıldırım\'ın Devre Arası Sürprizi: Kaka Leite

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Devre Arası Sürprizi: Kaka Leite - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement