Aziz Yıldırım Talimatı Verdi, Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Talimatı Verdi, Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'nın raporu ve scout ekibinin verdiği bilgilerle gelecek sezon transferleri için çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

10.05.2016 10:02  Güncelleme: 13:13

Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başlandı. Bir taraftan Vitor Pereira'nın hazırladığı rapor, bir yandan scout ekibinin verdiği bilgiler, Hasan Çetinkaya'nın değerlendirmeleri ve Başkan Aziz Yıldırım'ın da fikirleri ile bir ön çalışma yapıldı.

RAPOR ŞU ŞEKİLDE:

1. Takımdan ayrılacak Bruno Alves'in yerine 11'de direkt oynayacak bir sol stoper alınacak. Bu konuda Simon Kjaer'in fikirleri önemsenecek. Serdar Aziz ile ilgili çalışma yapılacak.

2. Ba'nın bonservisi alınmayacak. Bonservisi elinde gelecek vadeden bir isim getirilecek. Son alternatif ise kiralama opsiyonu.

TOPUZ'A TEŞEKKÜR

3. Mehmet Topuz'a teşekkür edilecek. Markovic için görüşme yapılmayacak. Nani, Alper ve Volkan Şen'i hem yedekleyecek, hem de tehdit edecek bir isim alınacak.

4. Meireles'le vedalaşılacak. Uygar Mert'in durumu sezon sonunda belli olacak. Takıma geri gelecek Salih Uçan bu isimlerin yerini dolduracak.

CANER'İN YERİNE BİRİ ALINMAYACAK

5. Yolların ayrılması beklenen Caner Erkin'in yerine bir isim alınmayacak. Onun yerine Kadlec tarzı sol stoperde de oynayabilecek sol bek özellikleri olan alternatif bir isim kadroya katılacak. Hasan Ali birinci sol bek olacak.

6. Diego için teklif beklenecek. Duruma göre bonservis bedeli istenmemesi gündeme gelecek. Yapılacak olan karla van Persie ve Fernandao'yu besleyecek bir oyun kurucu alınması gündeme gelecek.

FORVET GELİYOR

7. Olmazsa olmazlardan birisi forvet transferi olacak. Bu isim de yıldız statüsünden olmayacak. Sol ayağı olan, mümkünse sol kanatta da oynayabilecek bir oyuncu alınacak. İlk şart 11'de oynamadığı zaman sorun çıkarmaması olacak.

8. Ertuğrul ikinci kaleci olacak. Kamp sürecinde ikinci kaleci olarak kendisini hazırlaması beklenecek. Eğer bunu kaldıramazsa bir üçüncü kaleci alınacak. Fakat teklif yapılan Alisson teklifi kabul ederse, tüm şartlar değişecek.

(Fotospor)

Aziz Yıldırım Talimatı Verdi, Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Talimatı Verdi, Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • 7BAHCE: BETER olun SİKEbahceliler 16 2 Yanıtla
  • ermeni agop: On yıl daha bırakma başkan bir Galatasaray li olarak seninle gurur duyuyorum :) 14 1 Yanıtla
  • A: Zeten alıştık artık bu talimatlara bide basın açıklaması yapıp bjk nin şampiyonluğunu gölgelemeye çalışacaktır 13 0 Yanıtla
  • URFALI: Her sene aynı hikaye.Önce sezon sonuna kadar şampiyonluğa oynarlar sonra son bir iki maçta şampiyonluğu gs ya da bjk ye hediye ederler.Dünyada böyle yapan bir takım yok.Sezon bitmeden de transfer masallarına başlarlar.İddia ediyorum bu takıma ronaldo ve messi gelse yine bi cacık olmaz.Sıkıntı bizzat aziz yıldırımın kendisidir. 13 0 Yanıtla
  • azize: biv 60 milyon yuvoluk daha tvansfev yapmak istiyovuz 10 2 Yanıtla
  • GENCFB li: Allah rızası için bir defada verdiğin bi sözü tut,3 defa istifa edip geri döndün,mahkeme süreci bitince birakacam dedin birakmadin,yargitay kararı açıklayınca birakacam dedin bırakmadın,yargitay kararı açıkladı şampiyon olalım olmayalım mayıs birakacam dedin bırakmadın,yahu siz zenginler hiç verdiğiniz sözü tutmazmisiniz,yok stad yaptim tesis yaptim ayaklarına taraftarı uyuttun,demekki inşaattan anliyosun bak ne güzel git müteahhit lik yap futboldan anlamiyorsun işte bunu nezaman anlayacan? 10 1 Yanıtla
  • Talimatı veriyorum: Senin kalacağını kim söyledi ayıptır sorması? 9 1 Yanıtla
  • abayram: Sayın başkanım ilk önce hoca dediğin şu adamı yolla lütfen 6 4 Yanıtla
  • HATAYLI : HER SENE AYNI MASAL LARI DİNLİYORUZ ARTIK AYRILDA GEL YETER İSYAN 10 0 Yanıtla
  • ERKAN: MAL AZİZ 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement