B.Vanspor Direğe Takıldı: 0-0 - Son Dakika
Spor

B.Vanspor Direğe Takıldı: 0-0

B.Vanspor Direğe Takıldı: 0-0

Evinde lider Kayseri Şekerspor'u ağırlayan B.Vanspor'un üç vuruşu direğe takıldı. Maç öncesi 7 puanı bulunan iki takım da golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

21.09.2013 18:16

TFF 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor ile Kayseri Şekerspor Van Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Saat 15:00'te başlayan karşılaşmayı; Hüseyin Çiftsüren, Ahmet Çifci, Mürvet Yavuztürk hakem üçlüsü yönetti.

B.Vanspor, Teknik Direktör Yahya Sönmez sorumluluğunda sahaya; Serkan, Birol, Mazlum, Maksut, Emrah, Ersoy, Salih, Yunus, Ümit, Semih ve Volkan ilk onbiri ile çıktı.

Kayseri Şekerspor ise sahaya; Bekir, Mehmet Ali, Tayfun, Altan, Orhan, Durdu, Mustafa Serkan, Mustafa Yaşar, Tuğay, İlyas ve Mustafa Tahir ilk onbiri ile çıktı.

İlk yarım saati oldukça vasat geçen karşılaşma öncesi, hayatını kaybeden eski Milli oyuncu Ercan Aktuna için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maça B.Vanspor başladı.

11. dakikada Ersoy ve Yunus paslaşması ile başlayan B.Vanspor atağını, Kayseri Şekerspor'dan Tayfun önledi.

18. dakikada B.Vanspor'lu Birol Kayseri Şekerspor atağının gelişmesine izin vermedi.

25. dakikada Kayserispor gole yaklaştı. Durdu'nun ara pasında ceza alanına hareketlenen Mustafa Tahir, güzel bir şut çekti, savunma gole izin vermedi.

28. dakikada B.Vanspor direğe takıldı. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Volkan Bekçi kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda top direğe çarparak geri döndü, savunma topu uzaklaştırdı.

40. dakikada B.Vanspor'dan Semih'in şutu dışarı gitti.

43. dakikada B.Vanspor bir kez daha direğe takıldı. Yunus'un sağdan ortasında Ersoy çok iyi yükselerek topu kafa ile ağlara yollamak istedi, ancak top direğe çarparak auta gitti.

İlk yarının son dakikasında B.Vanspor'lu Birol ile Kayseri Şekerspor'lu Orhan'ın pozisyonunda hakemin B.Vanspor aleyhine düdük çalması taraftarı öfkelendirdi.

İki takım da soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

İkinci yarıya Kayseri Şekerspor değişiklikle başladı. Mustafa Serkan'ın yerine Şenol oyuna dahil oldu.

54. dakikada Kayseri Şekerspor'dan İlyas sarı kart gördü.

56. dakikada Kayserispor net bir gol kaçırdı. Altan'ın sert şutunda B.Vanspor kalecisi Serkan topu kornere yolladı.

57. dakikada B.Vanspor'dan Ümit sarı kart gördü.

63. dakikada B.Vanspor'dan Emrah'ın yerine Murat oyuna dahil oldu.

66. dakikada Kayseri Şekerspor atağında B.Vanspor kalecisi Serkan ile rakip oyuncu Tuğay'ın bir pozisyonu sonrası kısa süreli gerginlik yaşandı. Kaleci yerdeyken kendisine faul yapan Mustafa Tahir ve bu oyuncuya kural dışı tepkiler gösteren B.Vanspor'lu Birol sarı kart gördü.

73. dakikada B.Vanspor'da Volkan sarı kart gördü. Bir dakika sonra yerini Vedat'a bıraktı.

75. dakikada Kayseri Şekerspor net bir ataktan oldu. Altan kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci Serkan ceza alanı dışına çıkarak topu taca yolladı.

79. dakikada B.Vanspor üçüncü kez direğe takıldı. Kazanılan serbest vuruşu Semih kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda top direkten döndü.

84. dakikada B.Vanspor'lu Vedat ceza alanında uygun pozisyonda topu ağlar yerine, kaleciye yolladı.

85. dakikada Kayseri Şekerspor'da Altan yerini Önder'e bıraktı.

Bu dakikalarda iki takım da karşılıklı ataklar buldu.

86. dakikada Kayseri Şekerspor'da Emre'nin pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Tuğay, takımına gol kazandıramadı.

88. dakikada oyunu soğutmaya çalışan Kayseri Şekerspor'lu Şenol ikinci sarı karttan, kırmızı kart ile dışarı gönderildi.

Dört uzatma dakikasında iki takım da karşılıklı pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma golsüz berabere bitti.

B.Vanspor Kulüp Başkanı Gıyasettin Gültepe ve yöneticiler ilk yarıyı açık tribünde seyirciler arasında izlerken, Ercan Dülger başkanlığındaki Grup Kara Kobralar maçın doksan dakikasında da takımını destekledi.

Öte yandan B.Vanspor'un grubunda İstanbulspor kendi evinde Erzincan Refahiyespor'u 2-0 yenerek 10 puanla grupta liderliğe yükseldi.

Gölcükspor deplasmanda Menemen Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak, Kayseri Şeker ve B.Vanspor'un ardından dördüncü sırada yer aldı. Bu üç takımın puanları ise sekiz…

Yeni Diyarbakırspor kendi evinde Arsinspor'u 4-0 yenerek grupta beşinci sırada bulunurken, Anadolu Üsküdarspor ise deplasmanda Kocaelispor'u 2-0 yenerek altıncı sırada yer aldı. Kocaelispor ise sıfır puanla dibe demir atmış durumda.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor B.Vanspor Direğe Takıldı: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement