Bandırmaspor-Manisaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor-Manisaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Bandırmaspor-Manisaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Bandırmaspor-Manisaspor maçının hakemleri açıklandı. A klasman İzmir bölge hakemi Fatih Tokail, bu müsabakayı yönetecek. Yardımcı hakemlik görevini ise Ali Uğurtan Demirtaş ve Şenol Bektaş üstlenecek. Dördüncü hakem ise Ayberk Demirtaş olacak. Bandırmaspor, geçtiğimiz hafta Altay maçında galip gelmişti ve 22 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Manisaspor ise 14 puanla 9. sırada bulunuyor. Maç, 12 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Mümin Özkasap Stadyumu'nda oynanacak.

10.11.2023 17:54  Güncelleme: 18:01

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Bandırmaspor, deplasmanda oynayacağı Manisaspor müsabakasında görev alacak hakemler belli oldu.

12 Kasım 2023 Pazar günü Manisa'da Mümin Özkasap Stadyumu'nda oynanacak Manisaspor- Bandırmaspor maçını A klasman İzmir bölge hakemi Fatih Tokail yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmayı yönetmesi için Fatih Tokail görevlendirilirken, yardımcı hakemliğini ise Ali Uğurtan Demirtaş ve Şenol Bektaş üstlendi. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak da Ayberk Demirtaş belirlendi. Bandırmaspor, geçtiğimiz hafta oynadığı Altay maçında 2-0 üstünlük sağlamıştı.

Sezonun 12. haftasında Bandırmaspor maç öncesinde 22 puanla ligin 4'üncü sırasında yer alırken, Manisaspor 14 puanla 9. sırada bulunuyor. Manisaspor-Bandırmaspor maçı 12 Kasım Pazar günü Mümin Özkasap Stadyumu'nda saat 13.30'da oynanacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bandırmaspor-Manisaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement