Başkan Orman, Boyko ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Başkan Orman, Boyko ile Bir Araya Geldi

Başkan Orman, Boyko ile Bir Araya Geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Denys Boyko Akaretler’deki kulüp binasında bir araya geldi.

21.01.2016 21:13

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Denys Boyko Akaretler'deki kulüp binasında bir araya geldi.

Buluşma öncesi Başkan Fikret Orman ve Boyko, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile Başkan Orman, şunları söyledi:

"Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç'u kaybettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi beye, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağ olsun."

"UZUN SÜRE BİZE HİZMET EDECEK BİR OYUNCU"

Başkan Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Adım adım planladığımız şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, dış ilişkilerde Erdal Torunoğulları Bey ve iletişimle ilgili Metin Albayrak Bey çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular. Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder."

BOYKO: "BÖYLE BİR SEYİRCİYLE DAHA İYİ OLACAĞIMA EMİNİM"

Her şeyin mükemmel olduğunu söyleyen Boyko ise, "Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim. Her şeyden önce başkanımıza minnettarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Erdal Bey'e de teşekkür etmek istiyorum. Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim.

Jose Sosa'yı tanıdığını da vurgulayan tecrübeli file bekçisi, "Birbirimizle karşılıklı oynadık. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck'in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye'yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır. Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe'yi anlamak ve konuşmak istiyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Orman, Boyko ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement