Başkan Uyan'ın Verdiği Moral ile Futbolcular Gol Yağdırdı - Son Dakika
Spor

Başkan Uyan'ın Verdiği Moral ile Futbolcular Gol Yağdırdı

Başkan Uyan\'ın Verdiği Moral ile Futbolcular Gol Yağdırdı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü ‘nün Çorlu Kültür Spor ile evinde oynadığı karşılaşmaya giderek futbolculara moral desteğinde bulundu.

29.01.2018 12:49

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü 'nün Çorlu Kültür Spor ile evinde oynadığı karşılaşmaya giderek futbolculara moral desteğinde bulundu.

Sporun, toplumun dinamiğini harekete geçiren, gençlere örnek olan bir yapısı olduğunu kaydeden Başkan Uyan, devre arasında futbolcuların yanına giderek şu konuşmayı yaptı:

"Karşılaşmayı izlemeye birçok taraftarın gelmesi beni ayrıca mutlu etti. Bu demek oluyor ki sporun birleştirici özelliği ve biz olma duygusu ilçemizde çok gelişmiş. Bu anlamda sizlerin elde edeceği başarı taraftarın sizleri daha çok sahiplenmesi anlamına geliyor. Bu durum tribünlerin daha çok dolmasını sağlayacaktır. Marmaraereğlili hemşerilerimizde, 'bu tribünler bize yetmiyor' demelidir. Biz bir ekibiz öyle bir çalışmalıyız ki farkımızı her zaman göstermeliyiz" dedi.

Başkanın yaptığı konuşma ile moral bulan futbolcular rakibini gol yağmuruna tuttu. Başkan Uyan'ın destek verdiği iç saha maçında Marmaraereğlisi Belediyespor takımı gol oldu yağdı. Futbol takımı elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyerek, evinde oynadığı Çorlu Kültürspor maçını 8 - 2 gibi farklı skorla kazandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Uyan'ın Verdiği Moral ile Futbolcular Gol Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement