Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Ordu Belediyesi Antrenörü Aslan:   "Lig'de oynadığımız iki maçı kaybettik. Hafta sonu oynayacağımız Balıkesir maçını kazanarak galibiyetle tanışmak istiyoruz"

25.11.2013 21:02

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi'nde, antrenör Cem Aslan, "Lig'de oynadığımız iki maçı kaybettik. Hafta sonu oynayacağımız Balıkesir maçını kazanarak galibiyetle tanışmak istiyoruz" dedi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynadıkları maçı 103-36 kaybettiklerini belirterek "Sahadan farklı yenilgi alarak ayrıldığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Maç boyunca tüm çabalara rağmen rakibin ataklarını önleyemediklerini ifade eden Aslan, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz hafta sonu ligin en iyi takımlarından Galatasaray'a karşı mücadele ettik. Maç öncesi rakibimizin gücünü biliyorduk. Sahada da buna göre oynayama çalıştık ancak ne yaptıysak rakibimize önlem alamadık. Sonuç itibarıyla 103-36 gibi farklı bir skor ortaya çıktı. Artık bu maçı unutup, hafta sonu sahamızda oynayacağımız Balıkesir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile oynayacağımız maçı düşünmek istiyoruz.

Ligde oynadığımız iki maçı kaybettik, hafta sonu oynayacağımız Balıkesir maçını kazanarak galibiyetle tanışmak istiyoruz. Ligde kalmak adına mutlak kazanmamız gereken maçlardan birisi. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp, rakibimizi taraftarımızın da destekleriyle yenmek istiyoruz. Bunun için de iyi bir hazırlık süreci geçirip, eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement