Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

03.02.2013 15:20

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 16.hafta maçında Fenerbahçe, Homend Antakya Belediyesi'ni 72-57 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 16. hafta maçında Fenerbahçe, Homend Antakya Belediyesi'ni 72-57 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 18-15 yenik kapadı. Karşılıklı basketlerle geçen 2. periyot sonunda devre 29-29 berabere sonuçlandı. Üçüncü periyotu 50-46 önde kapayan Fenerbahçe, son periyotta farkı açtı ve sahadan 72-57 galip ayrıldı.

Sarı-lacivertlilerde Birsel Vardarlı 15 sayı, 3 ribaunt, 4 asist ve 5 top çalmayla takımının galibiyetine katkıda bulundu. Homend Antakya Belediyesi'nde ise Ana Turcinovic, 17 sayı ile sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Muhabir: Bülent Aslan/ Çetin Arslancan

Yayıncı: Hüseyin Doğru - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi - Son Dakika


Advertisement