Başpehlivan İsmail Koç Döşemealtı'na Transfer Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başpehlivan İsmail Koç Döşemealtı'na Transfer Oldu

Başpehlivan İsmail Koç Döşemealtı\'na Transfer Oldu
08.03.2017 14:29

Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Kırkpınar Başpehlivanlarından İsmail Koç'u kadrosuna kattı.

Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Kırkpınar Başpehlivanlarından İsmail Koç'u kadrosuna kattı.

Döşemealtı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başpehlivan Koç, Orhan Okulu, Serkan Serttürk ve Ali Altun ile antrenör Kemal Yıldız yönetiminde ikinci kış kampına katıldı. İlk antrenmanına çıkan Koç, çalışmalara başladı.

Koç, Orhan Okulu, Serkan Serttürk ve Ali Altun ile aynı takımda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Yeni kulübünde ilk antrenmanına çıktığını ifade eden Koç, "Takım arkadaşlarımın hepsi eski arkadaşlarım. 2017 sezonuna Orhan Okulu, Serkan Serttürk, Ramazan Bircan olmak üzere sıkı bir biçimde hazırlanıyoruz. İlk hedefimiz 23 Nisan'da Döşemealtı güreşlerinde birinci olmak. Katılacağımız tüm güreş organizasyonlarından özellikle de tarihi Kırkpınar Güreşleri'nden altın kemer ile dönmek istiyoruz." dedi.

Başpehlivan Orhan Okulu da Kırkpınar güreşlerinde altın kemer almak istediklerini dile getirdi.

Son 2 yıldır tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinde çeyrek finale kalmayı başaran İsmail Koç ile kadrolarının çok daha güçlü hale geldiğini kaydeden antrenör Kemal Yıldız, "2017 güreş sezonuna, 23 Nisan'da Döşemealtı er meydanı güreşleriyle başlayacağız. Bunun içinde haftanın 6 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Ekibimize katılan başpehlivan İsmail Koç ile kadromuzu daha da güçlendirdik." diye konuştu.

Kampı ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de İsmail Koç'u tebrik ederek, başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başpehlivan İsmail Koç Döşemealtı'na Transfer Oldu - Son Dakika


Advertisement