Bate Maçında Yok - Son Dakika
Spor

Bate Maçında Yok

Fenerbahçe'ye Bate Borisov maçı öncesi kötü haber geldi.

11.02.2013 17:56  Güncelleme: 18:10

BATE Borisov maçının hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertlilere Caner Erkin'den kötü haber geldi. Mersin maçı sonrası MR'ı çekilen milli oyuncunun Belarus deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE'YE CANER ŞOKU

Mersin İdman Yurdu maçında sağ dizinin üzerine düşen Caner Erkin'in çekilen MR'ında, sağ diz dış yan bağında kanama, birinci derecede zorlanma ve ödem tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan milli oyuncunun Belarus deplasmanına götürüleceği ancak karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.

SOW OYNAYABİLECEK

Mersin İdman Yurdu maçı sonrası sağ kasığında ağrı şikayeti olan Moussa Sow'un çekilen MR'ında ise iliopusoas kasında kanama tespit edildi. Senegalli oyuncu Bate Borisov karşısında takımdaki yerini alabilecek.

FENERBAHÇE ARA VERMEDİ

Ligde Mersin İdman Yurdu galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe BATE maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan Yobo antrenmanda yer almadı. Sol arka alt adalesinde sertleşme bulunan Mehmet Topuz, tedbir amaçlı antrenmana katılmazken Sezer Öztürk de takımdan ayrı çalıştı. Geçtiğimiz hafta 19 yaş altı milli takımıyla İspanya'da turnuvaya katılan Recep Niyaz ise bir haftalık aranın ardından antrenmanda yer aldı.

Bate Maçında Yok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bate Maçında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement