Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, skorun fantastik olduğunu söyledi.

01.05.2021 23:05  Güncelleme: 00:16

Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, skorun fantastik olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, "Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için 3 puandan çok daha fazlasını ifade eden bir maç oynadık. Bizim için 3 puandan fazlasıydı. Final yolunda maçlar çok zor. Herkes çok mücadele edip elinden gelenin en iyisini yapıyor. Alınan skor biraz fantastik. Beklediğimiz bir skor değildi." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında soru almayan Yalçın, "15 dakikada 3 gol gelmesi rakibin direncini erken kırdı ve farklı bir skor ortaya çıktı. Oyuncularımın iştahı, arzusu, motivasyonları bugün için maksimum seviyedeydi. Sezonun en iyi 45 dakikasını oynadık diyebilirim. Hepsine teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştık. Kalan 3 haftalık bölümde daha iyi oyun ve daha fazla mücadele ederek ipi göğüslemek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Yardımcı Antrenörü Özhan Pulat:

"İzahı zor bir gece. Kabus gibi ilk devre oldu"

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş'a 7-0 yenilen Atakaş Hatayspor'da yardımcı antrenör Özhan Pulat, maçın ilk yarısının kabus gibi olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pulat, "İzahı zor bir gece. Kabus gibi ilk devre oldu. Beşiktaş'ın Rize karşısındaki 30 dakikalık etkili baskısını biliyorduk. Buna göre hazırlık yaptık ama 1. dakika kendi kalemize attığımız golle geri düşmemiz bizi olumsuz etkiledi. İkinci devre giren oyuncular bir reaksiyon gösterdi ama tarifi olmayan, üzüntülü bir skor oldu. Camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz." diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın hafta içinde yaptığı açıklamalara da değinen Pulat şunları kaydetti:

"Biz her rakibe, her teknik adama saygı duyarak maçlara çıkıyoruz. Ömer hoca da her basın toplantısında saygı kelimesini en başa koyarak konuşuyor. Beşiktaş teknik direktörüne de saygı duyuyoruz. İçinde olmak istemediğimiz polemikler bunlar. Bu tarz meydan okumalar oldu ve oluyor. Bu meydan okumaya dominant bir oyunla cevap vermek istiyorduk ama ilk 30 dakikalık süreçteki baskıyı kıramamamız ve erken gol oyuncularımızı olumsuz etkiledi."

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tahsin: yalan yalan yalandan sunni gündem oluşturdunuz bakın gerginlik vardı bütün bir sezon yemediğiniz kadar gol yediniz 0 0 Yanıtla
  • batmanlı : seneye hak ettigin lig de olursun! gs ye başka oyun fb ye başka federasyonun senaryosunu yazdıgı oyunun karektersiz figüranı bir kulup!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement