Beşiktaş, UEFA'nın yolunu tuttu: Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, UEFA'nın yolunu tuttu: Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır

Beşiktaş, UEFA\'nın yolunu tuttu: Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, deprem nedeniyle ligden çekilen takımlarla ilgili mağduriyet yaşadıklarını ve bu nedenle UEFA'ya başvuruda bulunduklarını açıkladı. Çebi yaptığı açıklamada, "Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır. Ayrıca UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık" dedi.

06.06.2023 16:14  Güncelleme: 16:22

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ile Hatayspor'un kalan ve önceki maçlarıyla ilgili mağduriyet yaşadıklarını belirten Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA'ya resmen başvuruda bulunduklarını söyledi.

"OYNANMAYAN MAÇLAR YOK HÜKMÜNDEDİR"

Maçların geçersiz sayılmasıyla ilgili görüşlerinin eleştirildiğini hatırlatan Çebi, "Depremlerin ardından iki takımın ligden çekilmek zorunda kalması sonrası uygulama ile ilgili olarak şahsıma basının sorduğu bir soru üzerine, 'Biz adaletli bir uygulama istiyoruz; bunu kendimiz için değil, herkes için istiyoruz. Oynanmayan maçlar yok hükmündedir. Ne bize ne de başka bir takıma ligden çekilen takımlarla ilgili olarak 3'er puan verilsin' şeklinde özetlenebilecek bir açıklama yapmıştık.

"GELDİĞİMİZ NOKTA NET BİR MAĞDURİYET YARATMIŞTIR"

O gün, 'Vay efendim bunca acı varken Beşiktaş Başkanı puan peşinde koşuyor' şeklinde, beni acımasızca eleştiren çevreler oldu ama her zaman olduğu gibi gelinen nokta beni haklı çıkardı; birçok çevre dediğime geldi. Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır. Ayrıca UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık." ifadelerini kullandı.

"YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM ETTİLER"

Beşiktaş'ın güncel performansını da değerlendiren Çebi, "Şenol Güneş hocamız ve futbolcularımız, mayıs ayı boyunca aldıkları güzel sonuçlarla yüzümüzü güldürmeye devam ettiler. Bu başarının önümüzdeki sezona ve Avrupa kupalarında oynayacağımız maçlara da yansımasını temenni ediyorum." dedi.

Son Dakika Spor Beşiktaş, UEFA'nın yolunu tuttu: Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Oktay KUŞÇU: Sen Galatasaray'a dua et Fener'i yenip sana ligi 2. sırada bitirme şansını verdiği için!!! 42 17 Yanıtla
  • Oktay KUŞÇU: Biri ağzına emziği versin de sussun. Gs kupayı almış bu 3 ay geriden geliyor :) 40 13 Yanıtla
  • Ramzan Güler: Bu nekadar boş insanmış adamların canları yanmış bu hale boş işlerin peşinde sompiyon olsan ne olur olmasan ne olur Türkiye kan ağladı depremde sen neyin peşindesin 32 13 Yanıtla
  • Ozay Metin: Depremden nemalanmaya çalışan bir şahıs. Yazık. 16 8 Yanıtla
  • Erkan Çaçen: Ya kardeş yeter be bilader sen şampiyon olabileceğini mi zannettin hayırdır ne ağlak çıktın be arkadaş Bi sus defol git neyin mağduriyeti neyin kafası deprem olmuş millet olmuş doğru olan yapılmış millet şampiyon olmuş sen hala ağlıyorsun baba sana kim bu yetkiyi veriyor biri çıkıyor küme düşme kalksın diyor biri çıkıyor hakkım yendi diyor biri çıkıyor gs hakederek şampiyon olmadı diyor ilginç siz olursanız adalette başkaları oluncami adaletsizlik 12 7 Yanıtla
  • Efe Efe: Şenol güneşi zamanında getirme. Yönetimin başarısızlığını örtmeye çalış. Ne güzel dünya. 15 0 Yanıtla
  • İbrahim Soytetir: Boş işlerle uğraşan boş adam Sen valarenin hesabını ver 0 0 Yanıtla
  • Hasan Emrah Yıldız: Sahada kazanamadığını masada kazanmaya çalışıyor yalnız yanlış hesap yapıyor UEFA organizasyonlarında maçları yok sayıyor hakedişleri vermiyor bıraktım başka türlüsünü bu takımları deprem yok edemedi aldıkları paraları geri isteyelim ki kaybolup gitsinler nasıl Beşiktaş ağlama kulübünü yenerler diye puan şampiyonluk insanlıktan önemli bunun gibiler için 0 0 Yanıtla

Advertisement