Beşiktaş, Bayern Münih'i Konuk Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Bayern Münih'i Konuk Ediyor

Beşiktaş, Bayern Münih\'i Konuk Ediyor
13.03.2018 10:35

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 5-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında yarın Almanya temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek.

Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak mücadelede, İngiliz hakem  Michael Oliver düdük çalacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu namağlup lider tamamlayarak son 16  turuna yükselen ve Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçta Allianz Arena'da  rakibine 5-0 yenildi.
Siyah-beyazlı ekibin çeyrek finale yükselebilmesi için rakibini en az  6 farkla mağlup etmesi gerekiyor.
Vida kırmızı kart cezalısı
Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida, Bayern Münih ile yapılacak  rövanş maçında forma giyemeyecek.
Almanya'daki mücadelenin ilk yarısında rakibine yaptığı hareketin  ardından kırmızı kartla cezalandırılan Vida, rövanş karşılaşmasında takımındaki  yerini alamayacak.
Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Pepe de Bayern Münih karşısında görev  yapamayacak.
Quaresma görev bekliyor
Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk  mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın ardından 5 maç ceza alan ve Beşiktaş'ın Spor  Toto Süper Lig'deki son 2 karşılaşmasında forma giyemeyen Ricardo Quaresma'nın,  Bayern Münih müsabakasında görev yapması bekleniyor.
Portekizli oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi  halinde 2 maç aradan sonra siyah-beyazlı forma ile mücadele edecek.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bayern Münih'i Konuk Ediyor - Son Dakika


Advertisement