Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için kadrosunu UEFA\'ya bildirdi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile yapacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Yeni transferler Alex Oxlade-Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov kadroya dahil edilirken, Rachid Ghezzal, Kerem Atakan Kesgin, Emrecan Bulut ve Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarıldı. Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile yapacağı müsabakalar için bildirdiği kadroda kaleciler Ersin Destanoğlu, Mert Günok ve Utku Yuvakuran, defans oyuncuları Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku ve Umut Meraş, orta saha oyuncuları Salih Uçan, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Jean Onana ve Gedson Fernandes, forvet oyuncuları ise Ante Rebic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka yer alıyor.

21.08.2023 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turundaki kadrosu belli oldu. Yeni transferler Alex Oxlade-Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlı ekipte Rachid Ghezzal, Kerem Atakan Kesgin, Emrecan Bulut ve Semih Kılıçsoy ise UEFA kadrosundan çıkarıldı.

UEFA'ya bildirilen kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran

Defanslar: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Umut Meraş

Orta sahalar: Salih Uçan, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Gedson Fernandes

Forvetler: Ante Rebic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka - İSTANBUL

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement