Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı
12.10.2023 14:24

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, üç günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Beşiktaş, hazırlıklarına basına kapalı olarak devam edecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, koşu ve dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına, yarın saat 11.00'de ilk 30 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika


Advertisement