Beşiktaş'ın İspanyol Forveti Negredo, Transfer Görüşmesi Yapmak İçin Dubai'ye gitti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın İspanyol Forveti Negredo, Transfer Görüşmesi Yapmak İçin Dubai'ye gitti

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a transferi için Dubai'ye gitti. İspanyol futbolcu, "Beşiktaş'ı çok seviyorum, ailem de mutluydu ben de çok mutluydum ama futbol böyle bir şey" dedi.

16.09.2018 15:34  Güncelleme: 15:50

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo, Dubai'ye giderek Al Nasr'a transferi için sağlık kontrolünden geçecek. Siyah-beyazlı kulüp dün öğle saatlerinde Negredo'nun Al Nasr'a transfer olduğu iddialarını yalanlamış ve Birleşik Arap Emirlikleri ekibinden resmi teklif gelmediğini iddia etmişti.

"ÇOK MUTLUYDUM AMA FUTBOL BÖYLE BİR ŞEY"

İspanyol oyuncu havalimanında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ı çok seviyorum, ailem de mutluydu ben de çok mutluydum ama futbol böyle bir şey" dedi.

Beşiktaş'ın İspanyol Forveti Negredo, Transfer Görüşmesi Yapmak İçin Dubai'ye gitti

FİKRET ORMAN: BENİM HABERİM YOK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün gerçekleştirilmekte olan olağanüstü seçimli genel kurulla ilgili olarak açıklama yaptı. Orman konuya ilişkin olarak, "Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo'nun nereye gittiğinin bilgisi, ne de transferiyle ilgili bilgi geldi. Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis parası getirir biz de ona teşekkür ederiz" dedi.

Beşiktaş\'ın İspanyol Forveti Negredo, Transfer Görüşmesi Yapmak İçin Dubai\'ye gitti

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın İspanyol Forveti Negredo, Transfer Görüşmesi Yapmak İçin Dubai'ye gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: FB almalıydı kesinlikle.. 0 1 Yanıtla
  • Negredo: Kardeşim cenk tosun ile 3 kupayı kaybettik bu adam cenkten sonra giriyordu oyuna ve kafa vuruşu iyi değil orta falan, ayağı iyi yalnız kaldı. Bizi son maçlarda gol ve asistiyle kurtardıııı 0 0 Yanıtla

Advertisement