Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir? - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

Beşiktaş\'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

Beşiktaş'ın iki yıllığına kadrosuna kattığı Liverpool'un 25 yaşındaki kalecisi Loris Karius merak konusu oldu. Peki Loris Karius kimdir, hangi takımlarda oynamıştır? İşte, Loris Karius hakkında merak edilenler..

27.08.2018 10:18  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'ın renklerine kattığı genç kaleci Loris Karius havalimanında sevgi seliyle karşılanmıştı. Sevgilisi uluslararası model Daniella Grace ile magazin gündemine de damgasını vuran yetenekli kaleci Loris Karius kimdir?

LORIS KARIUS KİMDİR?

22 Haziran 1993'te Almanya'nın Biberach kentinde doğdu. Futbola Mettenberg Jugend'de başlayan genç yetenek 12 yaşında SSV Ulm 1846 Jugend'den Stuttgart altyapısına transfer oldu.

 <a class='keyword-sd' href='/besiktas/' title='Beşiktaş'>Beşiktaş</a>'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

16 YAŞINDA MANCHESTER CİTY'DE

2010 yılında altyapısına transfer olan Karius, 2011'de tecrübe kazanması amacıyla Mainz'a kiralandı. 2012'de bonservisiyle Mainz'a transfer olan Alman kalesi, o sezon Bundesliga'da sadece 1 maçta sahaya çıktı. 2013/2014 sezonunda takımında as kaleci aline gelen Karius, Bundesliga'da forma giydiği 23 karşılaşmada 31 gol yedi.

Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

2014/2015 sezonunda Bundesliga'yı 11. tamamlayan Mainz'ın kalesini tamamen devralan Karius, kariyerindeki beklenen patlamayı bu sezonda gerçekleştirdi. Genç file bekçi, Alman ekibiyle çıktığı 33 karşılaşmada 41 gol yedi.Alman kaleci, ertesi sezon Bundesliga'da 34 maça çıktı ve 42 gol yedi.

Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

LIVERPOOL KARİYERİ

2016 yılında 23 yaşındayken kariyer transferini gerçekleştiren Karius, 6.2 milyon euro karşılığında Premier Lig devi Liverpool'a transfer oldu. İlk sezonunda Premier Lig'de 10 maça çıkan Karius, Mignolet'nin gölgesinde kaldı.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan Liverpool'un kalesini koruyan Alman file bekçi, Premier Lig'de 19 maçta takımının kalesini korudu ve 14 gol yedi.

Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunan Karius, yediği hatalı gollerle ve kurtardığı imkansıza yakın pozisyonlarla birlikte ilginç bir kariyer ortaya koydu. Topu oyuna iyi sokan ve ayaklarına hakim bir görüntü çizen 25 yaşındaki kaleci, yan toplarda aynı performansı sergileyemiyor.

ÜNLÜ MODEL DANIELLA GRACE İLE BİRLİKTE

Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius uluslararası model Daniella Grace ile olan birlikteliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce ve NBA yıldızı Blake Griffin ile birliktelik yaşayan siyah-beyazlıların yeni yengesi şimdiden merak konusu oldu. İşte, Karius'un sevgilisi..

Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?
Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?
Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir?

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Eldiveni Loris Karius kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement