Beşiktaş, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beşiktaş, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Beşiktaş U-19 Takımı ile yapılan antrenman maçı sonrası tamamlandı. Siyah-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından 2 Ocak Salı günü saat 13.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, Beşiktaş U-19 Takımı ile yapılan antrenman maçı sonrası tamamlandı.

Siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 2 Ocak Salı günü saat 13.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Advertisement