Beşiktaş, ligden çekilen Gaziantep FK'nın yıldızı Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, ligden çekilen Gaziantep FK'nın yıldızı Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı

Deprem felaketinden dolayı ligden çekilen Gaziantep FK, Alexandru Maxim'in Beşiktaş'a transferine onay verdi. Siyah-Beyazlılarla anlaşan tecrübeli hücum oyuncusu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelecek.

14.02.2023 22:02  Güncelleme: 08:55

Siyah-Beyazlılar, Gaziantep FK'nın 32 yaşındaki Rumen on numarası Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı. Depremden etkilenen Gaziantep ekibi, ödemelerde sıkıntı yaşayacağı için futbolcularına ve kulüplere kolaylık sağlıyor.

KONTROLDEN GEÇECEK

Tecrübeli hücum oyuncusu, İstanbul'a gelip Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçecek. Mukavele 6 aylık olacak. Maxim, on numara ve her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Beşiktaş, ligden çekilen Gaziantep FK'nın yıldızı Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı

25 MAÇTA 5 GOL 10 ASİST

Maxim, bu sezon ligde 21 maçta 4 gol atıp 6 asist üretti. Türkiye Kupası'nda çıktığı 4 maçta ise 1 gol 4 asistle oynadı. 2020'de Gaziantep'e gelen futbolcunun 3 yıllık performansı herkesin dikkatini çekti.

Beşiktaş, ligden çekilen Gaziantep FK\'nın yıldızı Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı

Son Dakika Spor Beşiktaş, ligden çekilen Gaziantep FK'nın yıldızı Alexandru Maxim ile anlaşmaya vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EMRE PURTUL: bunun için mezarcılık, ölü soyuculuk tabirinde bulunan bazı kendini bilmez ve haber takip etmez taraftar arkadaşlar var onları bir an önce aklını başına almaya davet ediyorum 4 büyükler ligden çekilen gaziantep hatay ve malatya spora destek vermek adına futbolcularına 6 aylık yani kalan yarım sezonluk sözlemşe önerecek kabul edilirse takımı lige geri döndüğünde takımında olacak takımı lige dönene kadar da maaşı ödenmiş hem de futbolun içinde aktif kalmış olacak... 5 0 Yanıtla

Advertisement